Θέλεις 1 ταξίδι στην Ευρώπη;

Οι κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας σου δίνουν 2!

Ετοιμασου γιατι τωρα φευγεις...
και ξαναφευγεις!

Αυτές τις γιορτές, κάνε τις αγορές σου
με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας και γίνε
ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν
από 2 ταξιδιωτικά πακέτα, για 2 άτομα,
σε ευρωπαϊκούς προορισμούς της Cobalt!

€1 = 1 συμμετοχη

Διάρκεια Διαγωνισμού: 27/11/2017-07/01/2018

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οροι Συμμετοχης

 1. Στο Διαγωνισμό θα συμμετέχουν όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας εξαιρουμένων των προπληρωμένων καρτών, των οποίων οι κάτοχοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι κάρτες που θα χρησιμοποιηθούν για τουλάχιστον μια (1) αγορά κατά την περίοδο του διαγωνισμού από 27/11/2017-07/01/2018 συμπεριλαμβανομένων και όπου οποιαδήποτε χρέωση για αγορά με κάρτα θα γίνει στο λογαριασμό της κάρτας μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης.
 3. Αγορές θεωρούνται οι συναλλαγές σε τερματικά σημείων πώλησης (POS) και οι διαδικτυακές πληρωμές σε εμπόρους. Συναλλαγές σε ΑΤΜ ή σε καταστήματα τραπεζών ή οποιαδήποτε άλλης μορφής συναλλαγή εκτός από αγορά δεν θα λαμβάνονται υπόψη.
 4. Κάθε ένα ΕΥΡΩ (€1) αγορών αντιστοιχεί σε μια (1) συμμετοχή στην κλήρωση.
 5. Θα αναδειχθούν 50 τυχεροί, σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10/01/2018 στα γραφεία της Υπηρεσίας Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, υπό την επίβλεψη λειτουργού της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου της Ελληνικής Τράπεζας.
 6. Ο κάθε τυχερός θα εξασφαλίσει δυο (2) ταξιδιωτικά πακέτα για δυο (2) άτομα σε δυο (2) ευρωπαϊκούς προορισμούς της Cobalt Aero. Τα δώρα θα παραχωρηθούν και θα διαμορφωθούν αναλόγως διαθεσιμότητας, με βάση τον ευρωπαϊκό προορισμό που θα επιλέξει ο κάθε νικητής, και τηρουμένων των πιο κάτω.
  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους διαθέσιμους ευρωπαϊκούς προορισμούς της Cobalt Aero στο
  https://www.facebook.com/CobaltAeroOfficial.
 7. Ισχύουν Ειδικοί Όροι και Περιορισμοί, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στους νικητές κατά την επικοινωνία τους με την Ελληνική Τράπεζα για την αποδοχή του δώρου.
 8. Οι τυχεροί θα δικαιούνται το δώρο εφόσον δεν παρουσιάζουν οποιεσδήποτε καθυστερημένες οφειλές προς την Ελληνική Τράπεζα κατά την ημερομηνία της κλήρωσης.
 9. Τα βραβεία δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με οποιοδήποτε άλλο τραπεζικό προϊόν ή υπηρεσία της ίδιας αξίας.
 10. Σε περίπτωση που ο τυχερός αρνηθεί να παραλάβει το δώρο του για οποιοδήποτε λόγο, ή αποκλειστεί σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Συμμετοχής, ή οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί του για πέντε (5) συνεχόμενες μέρες από την ημερομηνία της κλήρωσης είναι ανεπιτυχής, τότε η Ελληνική Τράπεζα έχει το δικαίωμα παραχώρησης του δώρου στον πρώτο επιλαχόντα.
 11. Οι τυχεροί θα ενημερώνονται τηλεφωνικά από Λειτουργό της Υπηρεσίας Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας.
 12. Οι τυχεροί θα δικαιούνται το δώρο εφόσον αποδεχθούν ότι το όνομα και η εικόνα τους θα προβληθούν μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Ελληνικής Τράπεζας για σκοπούς προώθησης και/ή προβολής και /ή εν γένει του διαγωνισμού.
 13. Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι μια προσφορά της Cobalt Aero.
 14. Η Ελληνική Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει και/ή να ακυρώσει το διαγωνισμό και/ή να παρατείνει τη διάρκειά του (συμπεριλαμβανομένων της λήξης του διαγωνισμού, των ημερομηνιών συμμετοχής στο διαγωνισμό, και/ή της ημερομηνίας της κλήρωσης) κατά την κρίση της, ως επίσης και να τροποποιεί τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις. Σε περίπτωση τέτοιας ανάκλησης, ακύρωσης και/ή τροποποίησης, η Ελληνική Τράπεζα θα ενημερώσει το κοινό αναρτώντας σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.
 15. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλαχτη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής.
 16. Ισχύουν οι Βασικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης Υπηρεσιών της Ελληνικής Τράπεζας και οι ειδικοί Όροι Χρήσης Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας.
Διάβασε περισσότερα...