Γενικός Διευθυντής, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού

Γιώργος Χριστοδουλίδης

Γεννήθηκε το 1968. Αποφοίτησε από το Β’ Λύκειο στην Πάφο και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSc) στο American College της Αθήνας και στο Πανεπιστήμιο του Exeter στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 στην Τράπεζα Κύπρου, εργάστηκε στην Τράπεζα Κύπρου στην Ελλάδα ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού (1998-2005), μετά ως Ανώτερος Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου (Κύπρος, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία και Αυστραλία) (2005-2009) και από το 2009 μέχρι το 2013, ήταν Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου, όπου τα κύρια καθήκοντά του ήταν η ευθυγράμμιση της κουλτούρας σε όλο τον όμιλο και η εφαρμογή Διαδικασιών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, προσαρμοσμένες στις ιδιομορφίες της κάθε χώρας. Ακολούθως εργάστηκε στον Όμιλο Λανίτη, ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου, όπου δόθηκε έμφαση στην αναδιοργάνωση της οργανωτικής δομής, στην ανάπτυξη της εταιρικής κουλτούρας και στην δημιουργία της Πολιτικής Διαδοχής Στελεχών. Το 2015-2017, εργάστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος στην Baker Tilly, στο τμήμα ‘Human Cell Consulting’, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, σε εταιρείες διαφόρων κλαδών, όπως τα μεγαλύτερα πιστωτικά ιδρύματα της Κύπρου, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρίες λιανικής πώλησης κλπ.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2017, έγινε μέλος της Ανώτατης Διευθυντικής Ομάδας της Ελληνικής Τράπεζας, ως Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.