Τα βραβεία μας

Οι συνεχείς βραβεύσεις, είναι αποτέλεσμα των συστηματικών προσπαθειών του Ομίλου για επίτευξη περεταίρω βελτιώσεων και αναβαθμίσεων των προσφερόμενων υπηρεσιών του προς τους πελάτες.

Η Ελληνική Τράπεζα λαμβάνει δύο βραβεία από το Global Finance

Αυτά τα βραβεία αναγνωρίζουν τα εξαιρετικά επιτεύγματα της ψηφιακής τραπεζικής από τις μεσαίες και τοπικές τράπεζες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές επιλέχτηκαν ανάμεσα σε κατηγορίες που αξιολογήθηκαν από μια κριτική επιτροπή παγκόσμιας κλάσης στην Infosys, μια παγκόσμια ηγέτιδα στον τομέα της παροχής συμβουλών, της τεχνολογίας και της εξωτερικής ανάθεσης.

Ταυτόχρονα, το περιοδικό Global Finance ανακοίνωσε τους νικητές του πρώτου γύρου στα 2017 Βραβεία Κορυφαίων Εταιρικών / Θεσμικών Βραβείων Ψηφιακών Τραπεζών του 2017 στη Δυτική Ευρώπη και η Ελληνική Τράπεζα ήταν ο νικητής της Κύπρου. Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ελληνική Τράπεζα κερδίζει αυτό το βραβείο.

Δες το άρθρο

Καλύτερη Ηλεκτρονική Τράπεζα Ιδιωτών & Επιχειρήσεων στην Κύπρο για το 2016

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εντύπου, οι νικητές επιλέχθηκαν βάσει «της δύναμης της στρατηγικής για την προσέλκυση και εξυπηρέτηση πελατών ηλεκτρονικής τραπεζικής, της επιτυχίας στο να πείσουν τους πελάτες να χρησιμοποιούν τα προσφερόμενα ηλεκτρονικά προϊόντα, της αύξησης χρηστών ηλεκτρονικής τραπεζικής, το εύρος των προϊόντων που προσφέρουν, την ύπαρξη αποδεικτικών στοιχειών για τα οφέλη που έχουν αποκομίσει από πρωτοβουλίες στον συγκεκριμένο τομέα, και του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας διαδικτύου/κινητού.»

Η Ελληνική Τράπεζα αναδείχθηκε η Καλύτερη Τράπεζα στην Κύπρο για το 2015

Η Ελληνική Τράπεζα αναδείχθηκε ως η «Καλύτερη Τράπεζα στην Κύπρο για το 2015», σύμφωνα με το διεθνούς κύρους περιοδικό «Global Finance Magazine». Η ανακοίνωση της βράβευσης έγινε στις 11 Μαρτίου 2015 στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της 22ης ετήσιας βράβευσης των καλύτερων τραπεζών στον κόσμο στην οποία βραβεύτηκαν 53 Τράπεζες, σε ανάλογες χώρες, ανάμεσά σε αυτές και η Κύπρος για πρώτη φορά! Τα ποσοτικά κριτήρια, τα οποία λήφθηκαν υπόψη αφορούσαν μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη των περιουσιακών στοιχείων, τις στρατηγικές σχέσεις, τη νέα επιχειρηματική ανάπτυξη και τα πρωτοποριακά προϊόντα. Παράλληλα, χρησιμοποιήθηκαν οι απόψεις ειδικών αναλυτών στα θέματα μετοχών, πιστωτικών αποδόσεων ως επίσης και τραπεζικών συμβούλων.