GreenLoanBusiness
GREEN LOAN ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Η πράσινη μετάβαση της επιχείρησής σας

Με την εκτεταμένη τεχνογνωσία μας στον συγκεκριμένο κλάδο, έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Financial leasing
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ
Προσαρμοσμένες επιχειρηματικές λύσεις

Ολοκληρωμένη και επαγγελματική υπηρεσία για αγοραστές και πωλητές κεφαλαιουχικών αγαθών της επιχείρησης

Business Credit Lite
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Μια κάρτα τόσο μοναδική όσο κι εσείς

Για εμάς η επιχείρησή σας είναι προσωπική ευθύνη

  • GREEN LOAN ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    GreenLoanBusiness
  • ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ
    Financial leasing
  • ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
    Business Credit Lite
Για
Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό στάδιο!
Εταιρικός Τρεχούμενος Λογαριασμός

Ξεκάθαρες τραπεζικές υπηρεσίες που ταιριάζουν στις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Προσφέρουμε μια σειρά λειτουργιών λογαριασμού που σας βοηθούν να πετύχετε τους συγκεκριμένους επιχειρηματικούς σας στόχους, οι οποίες περιλαμβάνουν εταιρικές χρεωστικές κάρτες, 24ωρη πρόσβαση στη δραστηριότητα του λογαριασμού σας, μπλοκ επιταγών και, αν απαιτείται, εύκολη ανανέωση με όριο παρατραβήγματος κατόπιν αιτήματος.

Business Current Account
Απλή Τραπεζική

Ανακαλύψτε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διαχειριστείτε τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές σας στο διαδίκτυο από οπουδήποτε. Δείτε τους λογαριασμούς, τις συναλλαγές και τις κάρτες σας σε δευτερόλεπτα. Πραγματοποιήστε μεταφορές, πληρωμές λογαριασμών και συνδεθείτε με φίλους για να μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα εύκολα και με ασφάλεια.

Partnership Stories

Δείτε τι λένε οι επιχειρηματικοί μας πελάτες, από όλους τους τομείς, για τον τρόπο με τον οποίο τους στηρίζουμε και συνεργαζόμαστε μαζί τους, στη βάση των αξιών και του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που έχουμε δεσμευτεί.

Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας ώστε να πετύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

FixedIncome
Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών μας ή μπορείτε απλώς να Κλείσετε Ραντεβού σε ένα κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας.