Τρόποι Διεκπεραίωσης Τραπεζικών Συναλλαγών

Τραπεζικές επιλογές που σου ταιριάζουν απόλυτα

Για εύκολη και ευέλικτη πρόσβαση στα χρήματά σου, έχεις στη διάθεσή σου πολλούς τρόπους να κάνεις τις τραπεζικές σου συναλλαγές – διαδικτυακά, στο κινητό σου, σε ATM, με SMS ή προσωπικά σ’ένα από τα καταστήματά μας. Επέλεξε εσύ πώς θέλεις να κάνεις τις συναλλαγές σου και πότε: Δεν θα είσαι ποτέ μακριά απ’τα χρήματά σου.

Διαδικτυακά

Web Banking

Διαχειρίσου τους λογαριασμούς σου όποτε σε βολεύει, εύκολα και με ασφάλεια, είτε πρόκειται για προσωπικό λογαριασμό είτε για λογαριασμό επιχείρησης, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα. Με την Ηλεκτρονική Τραπεζική, μπορείς να ρυθμίσεις τακτικές πληρωμές, να πληρώνεις λογαριασμούς ή ιδιώτες, να ελέγχεις τους λογαριασμούς και τις συναλλαγές σου και να διαχειρίζεσαι τις προτιμήσεις σου σε ό,τι αφορά τις καταστάσεις λογαριασμών. Μπορείς ακόμη να έχεις γρήγορη πρόσβαση στις άλλες μας υπηρεσίες και σχετική πληροφόρηση, π.χ. για προσφορές και προϊόντα που είναι διαθέσιμα μόνο διαδικτυακά.

illustration-web-banking.png
Εν κινήσει

Mobile Banking

Εύκολη τραπεζική στο τάμπλετ ή στο κινητό σου. Κάνε συναλλαγές και έλεγξε τους λογαριασμούς, τη δραστηριότητα και τα έξοδά σου – όλα από την παλάμη του χεριού σου. Κοίταξε την ανάλυση των συναλλαγών, κάνε τις πληρωμές σου εύκολα, μετέφερε χρήματα, και πολλά άλλα.

illustration-mobile-banking.png
Στο δρόμο σας

Το ATM Δίκτυο μας

Χρησιμοποίησε οποιοδήποτε από τα ATM μας, όχι μόνο για ανάληψη μετρητών. Είναι διαθέσιμα 24/7 και για καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές. Μπορείς να κάνεις μεταφορές εύκολα και με ασφάλεια, να παραγγείλεις κάρτες και βιβλιάρια επιταγών – και αν ξεχάσεις κάτι ή κάνεις κάποιος λάθος, απλά ακολούθησε τις σχετικές οδηγίες.

illustration-atms.png
Προσωπικά

Δίκτυο καταστημάτων

Μ’ένα δίκτυο πέραν των 50 καταστημάτων παγκύπρια, είναι αδύνατο να μας χάσεις. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σε βοηθήσει, είτε για μια απλή τραπεζική συναλλαγή είτε για ένα πιο περίπλοκο ζήτημα. Θα σε φέρει σε επαφή με ειδικούς που μπορούν να σε συμβουλεύσουν σε θέματα αποταμίευσης, επενδύσεων, υποθηκών, δανεισμού και πολλά άλλα.

illustration-in-person.png
API Banking

Το εισιτήριό σου για το τραπεζικό περιβάλλον του μέλλοντος

Είμαστε μία από τις πρώτες τράπεζες που προσφέρει μια πλατφόρμα μέσω της οποίας οι προγραμματιστές μπορούν να διαμορφώσουν τα ανοικτά APIs που διαθέτουμε σε νέα τραπεζικά εργαλεία. Προσφέρουμε παράλληλα ένα ζωντανό περιβάλλον στο οποίο μπορείς να ανεβάσεις τις δικές σου νέες εφαρμογές και πλατφόρμες, όλα αυτά μέσω μιας απλής διεπαφής.

illustration-apis.png
Ακόμη περισσότεροι τρόποι να κάνεις πληρωμές

Θα διαπιστώσεις ότι υιοθετούμε τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας

Καθημερινά αναπτύσσονται νέες μέθοδοι πληρωμών. Προσφέρουμε γρήγορες και εύκολες ανέπαφες πληρωμές μέσω του PayBand, του JCC, Safe@Web, και πολλά άλλα – και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε την πιο προηγμένη τεχνολογία.

illustration-payband.png