Web Banking για Επιχειρήσεις

Καλύτερη τραπεζική για επιχειρήσεις

hero-business.jpg

Κύρια Ωφελήματα

Αναλυτικές αναφορές Δημιουργία αναφορών για όλους τους λογαριασμούς σου σε διάφορες μορφές

Οι πολλαπλές πληρωμές γίνονται παιχνίδι Ένα αρχείο , πολλαπλές πληρωμές ,αυτόματα.

Πάνω από μια εταιρεία; Δες όλα τα στοιχεία των εταιρειών σου από ένα και μόνο σημείο

Διαχειρίσου τους χρήστες σου Διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης και ελέγχου σε κάθε άτομο

This part of the page can't be rendered. Please contact your administrator.
payroll-template.svg

Αποθήκευση υποδείγματος μισθοδοσίας

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υπόδειγμα της μισθοδοσίας όσο συχνά θέλεις και να κάνεις αλλαγές με απλό τρόπο. Τροποποίησε τους αποδέκτες, τα ποσά και τον χρόνο καταβολής των πληρωμών.

This part of the page can't be rendered. Please contact your administrator.
reporting.svg

Άμεση αναφορά

Το Web Banking για επιχειρήσεις σε βοηθά να παρακολουθείς την κίνηση όλων των λογαριασμών σου. Έχουμε έτοιμες αναφορές τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις, ή μπορείς να επεξεργαστείς τα δεδομένα σου όπως θέλεις εσύ για να δημιουργήσεις τις δικές σου. Θα σε ενημερώσουμε όταν θα είναι έτοιμες για να τις κατεβάσεις.

This part of the page can't be rendered. Please contact your administrator.

Διαχείριση χρηστών

Παραχώρηση πρόσβασης σε πολλαπλούς χρήστες δίνοντάς τους ειδικά δικαιώματα και υπευθυνότητες.

Μέσα από την απλή διαδικασία διαχείρισης χρηστών, μπορείς να ρυθμίσεις ποιος αναθεωρεί, επεξεργάζεται και αποθηκεύει αρχεία και να αλλάξεις εύκολα τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις

API Banking

Παρουσιάζουμε την ψηφιακή πλατφόρμα API Banking της Ελληνικής Τράπεζας

Οι προγραμματιστές και οι χρήστες συναντώνται σε έναν κοινό τόπο για να μεγιστοποιήσουν τη διαχείριση και την οικονομική αποδοτικότητα. Σε ένα εύχρηστο περιβάλλον, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά εφαρμογών και πλατφορμών, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Κατέβασε το φυλλάδιο
Market4.png
search_rate_white.svg Add some explanation here
payment_gateway_white.svg Add some explanation here
quick_install_white.svg Add some explanation here
web_desktop_mobile_white.svg Add some explanation here
Βοήθεια και Υποστήριξη

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεσαι βοήθεια; Μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχεις. Αλλά προτού το κάνεις, ρίξε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις μας.

Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή στο Web Banking?

Απλά επισκέψου οποιοδήποτε κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας και ρώτησέ μας. Θα σου δώσουμε ό,τι χρειάζεσαι για την εγγραφή σου.

Αν χρειάζεσαι άμεσα περισσότερες πληροφορίες, κάλεσε τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών μας: 

  • 8000 9999
  • +35722500500 (από εξωτερικό)

Τι μπορώ να κάνω μέσω του Web Banking; Αξίζει τον κόπο να εγγραφώ;

Με το Web Banking, μπορείς να φέρεις την Ελληνική Τράπεζα κοντά σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Ακολουθούν μερικά μόνο από τα οφέλη που σου προσφέρει:

  • Ηλεκτρονικές καταστάσεις λογαριασμών Mείωσε τη χαρτούρα. Αν το επιλέξεις, θα σου αποστέλλουμε τις καταστάσεις με ασφάλεια μέσω email.
  • Ηλεκτρονικά προϊόντα Κάνε αίτηση για τρεχούμενο ή προθεσμιακό λογαριασμό, δάνειο ή ασφαλιστικό προϊόν, διαδικτυακά.
  • Ιστορικό συναλλαγών Εξασφάλισε αναλυτική πληροφόρηση για κάθε συναλλαγή που κάνεις. Ακύρωσε, τροποποίησε ή επανέλαβε μια υφιστάμενη συναλλαγή.
  • Πλήρης εικόνα Εξασφάλισε ολοκληρωμένη ανάλυση για τους λογαριασμούς σου, τις προθεσμιακές καταθέσεις, τα δάνεια, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και τις κάρτες σου, όλα από το ίδιο σημείο – περιλαμβανομένων οποιωνδήποτε δεσμευμένων ποσών ή ποσών που δεν έχουν ξεκαθαρίσει και για τα οποία πρέπει να είσαι ενήμερος.
  • Κάνε πληρωμές γρήγορα Πλήρωσε λογαριασμούς και μετέφερε χρήματα σε υφιστάμενους αποδέκτες σε λιγότερο από ένα λεπτό. Μετέφερε με ασφάλεια χρήματα μεταξύ των λογαριασμών σου ή σε οποιανδήποτε τράπεζα στην Κύπρο.
  • Οι επιλεγμένοι αποδέκτες σου Αποθήκευσε τους τακτικούς αποδέκτες σου και στείλε τους χρήματα όσες φορές θέλεις χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις κάθε φορά τα στοιχεία τους. Μπορείς ακόμη να ανεβάσεις φωτογραφία στο προφίλ τους ώστε να τους εντοπίσεις ακόμη πιο εύκολα.
  • Εξοδόμετρο  Το Εξοδόμετρό μας προσθέτει τα διαθέσιμα χρήματά σου και αφαιρεί τις επικείμενες πληρωμές λογαριασμών, δανείων ή συναλλαγές που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει, έτσι ώστε να γνωρίζεις τι συμβαίνει πραγματικά με τα χρήματά σου.

Τι είναι το Εξοδόμετρο;

Το Εξοδόμετρο της Ελληνικής Τράπεζας σού δίνει μια καλύτερη εικόνα για το πόσα έχεις να ξοδέψεις – με πολύ περισσότερες πληροφορίες από ένα απλό υπόλοιπο. Προσθέτει τα χρήματα που έχεις και αφαιρεί επικείμενες πληρωμές λογαριασμών, εκκρεμούσες συναλλαγές και οποιουδήποτε είδους αποταμιεύσεις μέσω σταθερών καταθέσεων. Έτσι, έχεις μια πιο ακριβή εικόνα για το πόσα μπορείς να ξοδέψεις.

Πώς υπολογίζει το Εξοδόμετρο πόσα χρήματα μου απομένουν να ξοδέψω;

Το Εξοδόμετρο συγκεντρώνει όλα τα διαθέσιμα υπόλοιπά σου, περιλαμβανομένου οποιουδήποτε συμφωνημένου παρατραβήγματος, και στη συνέχεια αφαιρεί τις προγραμματισμένες πληρωμές σου, περιλαμβανομένων πάγιων εντολών για ελάχιστες πληρωμές καρτών, πληρωμών δανείων, άμεσων χρεώσεων και οποιωνδήποτε άλλων πληρωμών που εκκρεμούν, περιλαμβανομένων άμεσων χρεώσεων, πάγιων εντολών και πληρωμών που έχεις κάνει αλλά δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει.

Έχω ξεχάσει τους κωδικούς πρόσβασής μου. Τι πρέπει να κάνω;

Αν έχεις ξεχάσει το όνομα χρήστη ή τον κωδικό σου, μην ανησυχείς – απλά επικοινώνησε με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών στο 8000 9999 ή στο +35722500500 (από εξωτερικό) και το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σε βοηθήσει.

Μπορώ να ρυθμίσω alerts για τους λογαριασμούς μου;

Ναι! Η υπηρεσία alerts που διαθέτουμε σού αποστέλλει ειδοποιήσεις μέσω email ή SMS για τα υπόλοιπα των λογαριασμών σου, τις συναλλαγές και τις μεταφορές χρημάτων μεταξύ των λογαριασμών σου. Εσύ επιλέγεις τα όρια που θέλεις. Η εφαρμογή σού αποστέλλει επίσης ενημερώσεις στην οθόνη σου κάθε φορά που εισάγουμε νέα στοιχεία ή ικανοποιούμε ένα αίτημά σου. Μπορείς είτε απλά να τις κλείσεις είτε να τις επιλέξεις για να ενεργήσεις ανάλογα.

Είναι αναγκαίο να χρησιμοποιώ digiPIN για μεταφορές και πληρωμές;

Οι πλείστες συναλλαγές (μεταφορές, πληρωμές) πρέπει να εξουσιοδοτούνται χρησιμοποιώντας τη συσκευή digiPIN. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να τη χρησιμοποιήσεις αν θα μεταφέρεις χρήματα μεταξύ των δικών σου λογαριασμών ή σε κάποιον που βρίσκεται ήδη στη λίστα με τους υφιστάμενους αποδέκτες σου.

Το Web Banking είναι ασφαλές;

Η προστασία των προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων των πελατών μας αποτελεί για μας κορυφαία προτεραιότητα και προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Για τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα του κλάδου, προστασία του λογαριασμού σου μέσω του ονόματος χρήστη και του κωδικού (τα οποία σου συστήνουμε θερμά να μην μοιράζεσαι με κανέναν), και αυτόματη διακοπή λειτουργίας (time-out) σε περίπτωση αδράνειας πέραν των 10 λεπτών. Αν ξεχάσεις τους κωδικούς πρόσβασής σου ή αν κάποιος άλλος τους καταχωρήσει λανθασμένα, το σύστημα θα κλειδώσει μετά από τρεις προσπάθειες (αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για να προβούμε στις απαραίτητες διευθετήσεις μέσω των συστημάτων ασφαλείας μας).

Θα σου δώσουμε επίσης και μια συσκευή digiPIN. Είναι ένα μικρό μηχάνημα που παράγει κωδικούς μίας χρήσης και το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς όταν θέλεις να κάνεις μεταφορές χρημάτων.

Αν οποιαδήποτε στιγμή ανησυχήσεις ότι κάποιος ή κάτι έχει αποκτήσει με δόλιο τρόπο πρόσβαση στον λογαριασμό σου, κάλεσε άμεσα στο 8000 9999 ή στο +35722500500 (από εξωτερικό) και ενημέρωσέ μας.

Μπορώ να συνδεθώ από πολλαπλές συσκευές;

Όχι. Για λόγους ασφαλείας, μπορείς να συνδεθείς από μία μόνο συσκευή κάθε φορά. Ωστόσο, λόγω της αυτόματης αποσύνδεσης, αν είσαι στο ισόγειο και προσπαθείς να συνδεθείς με το laptop σου και δεν θέλεις ν’ανέβεις ξανά στον πρώτο όροφο για να αποσυνδεθείς από το desktop, η αποσύνδεση θα γίνει αυτόματα μέχρι να φτιάξεις ένα φλιτζάνι τσάι (ίσως προλάβεις και να το πιεις).

Πώς μεταφέρω χρήματα σε άλλο λογαριασμό;

Μπορείς να μεταφέρεις χρήματα μεταξύ των δικών σου λογαριασμών, σε οποιονδήποτε πελάτη της Ελληνικής Τράπεζας ή σε οποιονδήποτε άλλο πελάτη στην Κύπρο ή στο εξωτερικό στη σελίδα ‘Move money’.

Γιατί πρέπει να αποσυνδεθώ όταν ολοκληρώσω τις συναλλαγές μου στο Web Banking;

Είναι πιο ασφαλές. Μπορείς να βασιστείς στην αυτόματη αποσύνδεση που ενεργοποιείται μετά από 10 λεπτά, ωστόσο είναι πιο ασφαλές αν αποκτήσεις τη συνήθεια να αποσυνδέεσαι και να κλείνεις το παράθυρο στο browser σου. Με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σου αν παραμείνεις συνδεδεμένος.

Μπορώ να ελέγξω πληροφορίες για τους λογαριασμούς μου διαδικτυακά χωρίς να εγγραφώ στο Web Banking;

Όχι. Το Web Banking είναι ένας ασφαλής τρόπος να έχεις πρόσβαση στις πληροφορίες σου και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι κανείς άλλος δεν θα μπορεί να τις δει. Έτσι, για να βλέπεις τις πληροφορίες των λογαριασμών σου διαδικτυακά, θα πρέπει να κάνεις εγγραφή ώστε να χρησιμοποιείς το Web Banking.

Μπορώ να μιλήσω διαδικτυακά με την Ελληνική Τράπεζα ενόσω είμαι συνδεδεμένος;

Προς το παρόν δεν προσφέρουμε τη δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσεις με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών στο  8000 9999 ή στο +35722500500 (από εξωτερικό). Μπορείς επίσης να μας στείλεις προσωπικό μήνυμα στα ‘Μηνύματα΄ στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης σου όταν είσαι συνδεδεμένος. Το προσωπικό στη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών θα δει το μήνυμά σου και θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Άλλοι τρόποι διεκπεραίωσης τραπεζικών συναλλαγών

API Banking

Είμαστε μία από τις πρώτες τράπεζες που παρέχει σε εταιρείες πρόσβαση σε εργαλεία Open Banking σχεδιασμένα ειδικά για τους πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας.Για να δεις τι προσφέρουμε, απλά συνδέσου στο Web Banking και πήγαινε στο Marketplace. Μπορείς να ελέγξεις ποιος έχει πρόσβαση στο κανάλι, να το ενεργοποιήσεις και να το απενεργοποιήσεις όποτε θέλεις εσύ.

Μάθε περισσότερα
web-banking-split-panel-bg.jpg

Personal Banking

Το Personal Banking σου επιτρέπει να φροντίζεις τα προσωπικά σου χρήματα όπως ακριβώς φροντίζεις τα χρήματα της εταιρείας σου.