Αυτή είναι η στιγμή να επιλέξεις γραμμή πλεύσης
Κέντρο Ναυτιλίας Ελληνικής Τράπεζας
Εξειδίκευση στη Ναυτιλία

Η επιχείρησή σας, ειδικότητά μας.

Κέντρο Ναυτιλίας Ελληνικής Τράπεζας

Η Ελληνική Τράπεζα βρίσκεται στην Κύπρο, έναν από τους κορυφαίους παγκόσμιους ναυτιλιακούς κόμβους, έχει μακρά παράδοση στη ναυτιλία και έχει εξυπηρετήσει με επιτυχία διεθνείς εταιρείες στη ναυτική βιομηχανία εδώ και δεκαετίες.

Μεταξύ άλλων, οι δραστηριότητες των πελατών περιλαμβάνουν τη διαχείριση των πλοίων, τη διαχείριση του πληρώματος και του πλοίου, τη διαμεσολάβηση πλοίων και τη ναύλωση, καθώς και τη θαλάσσια ασφάλιση. Στην Ελληνική Τράπεζα σε προσκαλούμε να γνωρίσεις τι μπορεί να προσφέρει μια τοπική διεθνής τράπεζα και ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για τις δικές σου ανάγκες.

Οι Υπηρεσίες μας

Μέσω ενός ευρέος φάσματος υπηρεσιών με προηγμένη τεχνολογία και έμπειρο προσωπικό με εξειδικευμένη τεχνογνωσία, η Hellenic Bank Shipping παρέχει ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για να καλύψει τις ανάγκες των διεθνών ναυτιλιακών εταιρειών. Με εξειδικευμένες ομάδες για τη χρηματοδότηση πλοίων και τις τραπεζικές συναλλαγές, η Hellenic Bank Shipping είναι ένας πλήρης φορέας παροχής υπηρεσιών στη ναυτιλιακή κοινότητα.

Υπηρεσίες στα μέτρα σας.

Ναυτιλιακό Κέντρο

Γλάδστωνος & Φώτη Κολακίδη 52, Ισόγειο, 3041, Λεμεσός, Κύπρος

Χρηματοδότηση

Γωνία Λεωφόρου Λεμεσού & Λεωφόρου Αθαλάσσας 200, 2025 Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος