Διεθνής Τραπεζική

Υπηρεσίες

Τα IBC μας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας

Φορολογικά Κίνητρα

Πλεονεκτικό φορολογικό σύστημα, πολλά οφέλη

Το κοινοτικό κεκτημένο της ΕΕ και ο Κώδικας Συμπεριφοράς. Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Η Ομάδα Χρηματοοικονομικής Δράσης. Το Φόρουμ Οικονομικής Σταθερότητας.

illustration-atms.png

Υπηρεσίες συναλλάγματος

Στην Ελληνική Τράπεζα, όλα τα Διεθνή Κέντρα Επιχειρήσεων εξασφαλίζουν στους πελάτες μας τις ευρύτερες δυνατές επιλογές για τις συναλλαγματικές τους ανάγκες. Οποιοδήποτε ελεύθερα διαπραγματεύσιμο νόμισμα μπορεί να αγοραστεί ή να πωληθεί.

illustration-currency-conv.png

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Το έμπειρο προσωπικό του Τμήματος Ασφαλιστικών Υπηρεσιών της Τράπεζας μπορεί να προσφέρει συμβουλές για κάθε είδος ασφάλισης που σχετίζεται με τη Διεθνή Επιχειρηματικότητα. Το Τμήμα λειτουργεί ως μεσάζων (μεσίτης) για διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες.

illustration-in-person.png
Άνοιγμα Λογαριασμών

Για ιδιώτες και εταιρείες

Η Διεύθυνση Διεθνούς Τραπεζικής της Ελληνικής Τράπεζας προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να ανοίξουν λογαριασμούς σε ιδιώτες και εταιρείες.

Current Account2.svg
Πελατειακές σχέσεις

Πάρε την κάρτα σου!

Η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

illustration-in-person.png

IBAN

Μετά την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου 2004 και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε., η Κύπρος εφάρμοσε τον Διεθνή Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN).

Asset 10.svg

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε ραντεβού για να μιλήσετε με κάποιον απο την τράπεζά μας.

Approvedloan.svg