Διεθνής Τραπεζική

Υπηρεσίες

Τα IBC μας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας

Φορολογικά Κίνητρα

Πλεονεκτικό φορολογικό σύστημα, πολλά οφέλη

Το κοινοτικό κεκτημένο της ΕΕ και ο Κώδικας Συμπεριφοράς. Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Η Ομάδα Χρηματοοικονομικής Δράσης. Το Φόρουμ Οικονομικής Σταθερότητας.

Υπηρεσίες συναλλάγματος

Στην Ελληνική Τράπεζα, όλα τα Διεθνή Κέντρα Επιχειρήσεων εξασφαλίζουν στους πελάτες μας τις ευρύτερες δυνατές επιλογές για τις συναλλαγματικές τους ανάγκες. Οποιοδήποτε ελεύθερα διαπραγματεύσιμο νόμισμα μπορεί να αγοραστεί ή να πωληθεί.

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Το έμπειρο προσωπικό του Τμήματος Ασφαλιστικών Υπηρεσιών της Τράπεζας μπορεί να προσφέρει συμβουλές για κάθε είδος ασφάλισης που σχετίζεται με τη Διεθνή Επιχειρηματικότητα. Το Τμήμα λειτουργεί ως μεσάζων (μεσίτης) για διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες.

Άνοιγμα Λογαριασμών

Για ιδιώτες και εταιρείες

Η Διεύθυνση Διεθνούς Τραπεζικής της Ελληνικής Τράπεζας προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να ανοίξουν λογαριασμούς σε ιδιώτες και εταιρείες.

Πελατειακές σχέσεις

Πάρε την κάρτα σου!

Η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

IBAN

Μετά την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου 2004 και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε., η Κύπρος εφάρμοσε τον Διεθνή Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε ραντεβού για να μιλήσετε με κάποιον απο την τράπεζά μας.