Μπλε. Το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης με Κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας είναι εδώ!

Κάνε τις αγορές σου με οποιαδήποτε κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και κέρδισε άμεση επιστροφή χρημάτων!  

Χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο μπλε, απολαμβάνεις άμεση επιστροφή χρημάτων στην εφαρμογή Mple Rewards.

Το μόνο που χρειάζεται για να μπορέσεις να εξαργυρώσεις τα χρήματα που έχεις συλλέξει, είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Mple Rewards από το App Store ή το Google Play.

Μπορείτε εύκολα να δείτε τις προσφορές, τα χρήµατα που έχετε συλλέξει, το υπόλοιπό σας και να καθορίσετε τις ρυθµίσεις που επιθυµείτε για την επιστροφή των χρηµάτων σας, µέσω της εφαρµογής Mple Rewards.


Νέο, ανανεωμένο Hellenic Bank Mobile App!

To Hellenic Bank Mobile App επανασχεδιάστηκε, για να πραγματοποιείς όλες σου τις συναλλαγές με περισσότερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου!

  • Appευθείας πληρωμές στους φίλους σου μέσω Contact Pay!
  • Ολοκλήρωση συναλλαγών με appόλυτη ευκολία με βιομετρικά χαρακτηριστικά
  • ​​​​​​​Ενημερώσου ανά πάσα στιγμή για κάθε συναλλαγή με μήνυμα ή ειδοποίηση στο κινητό σου

Όποτε θέλεις, όπου και αν βρίσκεσαι…φέρνουμε την Τράπεζα στα χέρια σου. Ανακάλυψε την εφαρμογή.

Αναβαθμισμένη Προστασία Διαδικτυακών Συναλλαγών με Safe@Web

Με στόχο να σου παρέχουμε ακόμα μεγαλύτερη προστασία στις διαδικτυακές συναλλαγές σου με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας και εναρμονισμένοι με τις πρόνοιες της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τις Υπηρεσίες Πληρωμών (PSD2), έχουμε αναβαθμίσει την διαδικασία πιστοποίησης των στοιχείων σου κατά την διεκπεραίωση διαδικτυακών συναλλαγών μέσω της υπηρεσίας Safe@Web.

Κυβερνητικό Σχέδιο Επιδότησης Επιτοκίων

Στεγαστικών Δανείων

Στόχος του σχεδίου είναι η στήριξη νοικοκυριών για τη σύναψη δανείων με σκοπό την ιδιοκατοίκηση, υπό μορφή επιδότησης επιτοκίου, ώστε να ενισχυθεί η οικονομία και κατ' έπκταση η απασχόληση σε αυτή τη δύσκολη περίοδο μετα την πανδημία Covid-19.

Θέσεις Εργασίας

Βρες τη θέση που σου ταιριάζει

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Ακολούθησε την πιο ασφαλή διαδρομή.

Ακίνητα προς Πώληση

Δες τα ακίνητα μας προς πώληση