Βάζουμε τις βάσεις για ένα πιο πράσινο μέλλον.

Οι κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας αλλάζουν εμφάνιση και μπαίνουν στην πράσινη εποχή.

Η νέα συλλογή καρτών της Ελληνικής Τράπεζάς, χαρακτηρίζεται από λιτό σχεδιασμό και απλές γραμμές που ακολουθούν τις αισθητικές απαιτήσεις της εποχής. Ο νέος σχεδιασμός, που δίνει έμφαση στην ασφάλεια και ιδιωτικότητα, προνοεί ότι ο 16ψήφιος αριθμός της κάρτας θα μετακινηθεί και θα εκτυπώνεται πλέον διακριτικά στο πίσω μέρος της κάρτας.

Όλες οι κάρτες Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας θα είναι πλέον κατασκευασμένες από βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, για την παραγωγή του οποίου απαιτείται 82% λιγότερο PVC ενώ από τον επόμενο χρόνο η ίδια πράσινη πρακτική θα εφαρμοστεί και για τις κάρτες Visa.


Μπλε. Το Νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης με Κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας είναι εδώ!

Κάνε τις αγορές σου με οποιαδήποτε κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και κέρδισε άμεση επιστροφή χρημάτων!  

Χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο μπλε, απολαμβάνεις άμεση επιστροφή χρημάτων στην εφαρμογή Mple Rewards.

Το μόνο που χρειάζεται για να μπορέσεις να εξαργυρώσεις τα χρήματα που έχεις συλλέξει, είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Mple Rewards από το App Store ή το Google Play.

Μπορείτε εύκολα να δείτε τις προσφορές, τα χρήµατα που έχετε συλλέξει, το υπόλοιπό σας και να καθορίσετε τις ρυθµίσεις που επιθυµείτε για την επιστροφή των χρηµάτων σας, µέσω της εφαρµογής Mple Rewards.


Νέο, ανανεωμένο Hellenic Bank Mobile App!

To Hellenic Bank Mobile App επανασχεδιάστηκε, για να πραγματοποιείς όλες σου τις συναλλαγές με περισσότερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου!

  • Appευθείας πληρωμές στους φίλους σου μέσω Contact Pay!
  • Ολοκλήρωση συναλλαγών με appόλυτη ευκολία με βιομετρικά χαρακτηριστικά
  • ​​​​​​​Ενημερώσου ανά πάσα στιγμή για κάθε συναλλαγή με μήνυμα ή ειδοποίηση στο κινητό σου

Όποτε θέλεις, όπου και αν βρίσκεσαι…φέρνουμε την Τράπεζα στα χέρια σου. Ανακάλυψε την εφαρμογή.

Θέσεις Εργασίας

Βρες τη θέση που σου ταιριάζει

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Ακολούθησε την πιο ασφαλή διαδρομή.

Ακίνητα προς Πώληση

Δες τα ακίνητα μας προς πώληση