Κυβερνητικό Σχέδιο Επιδότησης Επιτοκίων

Στεγαστικών Δανείων

Στόχος του σχεδίου είναι η στήριξη νοικοκυριών για τη σύναψη δανείων με σκοπό την ιδιοκατοίκηση, υπό μορφή επιδότησης επιτοκίου, ώστε να ενισχυθεί η οικονομία και κατ' έπκταση η απασχόληση σε αυτή τη δύσκολη περίοδο μετα την πανδημία Covid-19.

Covid-19

Μάθε ποια καταστήματα είναι ανοιχτά

Από τις 16.03.2020, κάποια καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας θα παραμείνουν προσωρινά κλειστά λόγω του κορονοϊού (Covid-19). Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα καταστήματα που παραμένουν ανοικτά και η οποία ανανεώνεται καθημερινά στο "Περισσότερα".

Μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε τις καθημερινές σας τραπεζικές συναλλαγές μέσω του Online Banking καθώς επίσης και από το δίκτυο των ATM της Ελληνικής Τράπεζας.

Περισσότερα

Θέσεις Εργασίας

Βρες τη θέση που σου ταιριάζει

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Ακολούθησε την πιο ασφαλή διαδρομή.

Ακίνητα προς Πώληση

Δες τα ακίνητα μας προς πώληση

Η πιο απλή και έξυπνη εκδοχή των συναλλαγών σου, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Η τράπεζα που σε ακολουθεί παντού, η τράπεζα που κινείται μαζί σου

Εύκολη τραπεζική στο τάμπλετ ή στο κινητό σου. Κάνε συναλλαγές και έλεγξε τους λογαριασμούς, τη δραστηριότητα και τα έξοδά σου – όλα από την παλάμη του χεριού σου. Κοίταξε την ανάλυση των συναλλαγών, κάνε τις πληρωμές σου εύκολα, μετέφερε χρήματα, και πολλά άλλα. Η πιο πρόσφατη λειτουργία ασφαλείας μας, σου επιτρέπει αν χάσεις την κάρτα σου να την απενεργοποιήσεις προσωρινά και να την ενεργοποιήσεις ξανά αφού την βρείς. Μόνο με 1 κλικ!