Συχνές Ερωτήσεις

Πελάτες Ελληνικής Τράπεζας

Πληροφορίες για πελάτες Ελληνικής Τράπεζας

Βοήθεια και Υποστήριξη

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεσαι βοήθεια; Μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχεις. Αλλά προτού το κάνεις, ρίξε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις μας.

Πως με επηρεάζει αυτή η συναλλαγή;

Πρακτικά δεν αλλάζει κάτι στη σχέση σας με την τράπεζα. Όμως, με τη συμφωνία αυτή η Ελληνική Τράπεζα μεγαλώνει και γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να διαθέσουμε ακόμη περισσότερους πόρους στην εξυπηρέτηση των υφιστάμενων, αλλά και των νέων πελατών μας και πιο στοχευμένες υπηρεσίες και προϊόντα.

Η συναλλαγή θα επηρεάσει τα επιτόκια;

Το ύψος των επιτοκίων, τόσο των καταθετικών όσο και των δανειστικών, καθορίζεται από τις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς. Σε πρώτο στάδιο δεν πιστεύουμε ότι η συμφωνία θα επηρεάσει το ύψος των επιτοκίων. Εάν υπάρξουν αλλαγές θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Θα είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ταυτόχρονα να προχωρήσετε στην ενσωμάτωση; Ή θα πρέπει να αναμένουμε διαταραχή και υποβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών;

Σίγουρα θα ανταπεξέλθουμε.  Στόχος μας είναι, μέσω του αναβαθμισμένου δικτύου καταστημάτων και υπηρεσιών που θα προκύψει με την ενσωμάτωση, να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τραπεζική εξυπηρέτηση και εμπειρία. Το προσωπικό και η Διοίκηση της ΕΤ, σε πλήρη συνεργασία με το προσωπικό της ΣΚΤ, θα εργαστούν αρμονικά για να ολοκληρώσουν την ενσωμάτωση προς όφελος των πελατών μας.

Υπάρχει ένα Κατάστημα της πρώην ΣΚΤ που με βολεύει. Μπορώ να μεταφερθώ σε αυτό;

Αυτό θα είναι εφικτό, αφού επιτευχθεί η πλήρης ενσωμάτωση των συστημάτων και των διαδικασιών και ο εξορθολογισμός του δικτύου καταστημάτων.

Ως πελάτης της ΕΤ, ποιες υπηρεσίες μπορώ να επωφεληθώ στα Καταστήματα της πρώην ΣΚΤ;

Μέχρι την πλήρη ενσωμάτωση των συστημάτων των δύο τραπεζών, θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε από το υφιστάμενο κατάστημα σας.

Ως κάτοχος κάρτας της ΕΤ, θα μπορέσω να απολαμβάνω τις ίδιες υπηρεσίες στις ATM της ΣΚΤ που ήδη απολαμβάνω στις ΑΤΜ της ΕΤ;

Θα μπορείτε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι ΑΤΜ της ΣΚΤ. Στόχος μας είναι όλοι οι πελάτες να εξυπηρετούνται από το δίκτυο των ΑΤΜ και των δύο τραπεζών, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση. Η διευθέτηση αυτή θα ισχύει από τις αρχές Σεπτεμβρίου και αφού ολοκληρωθεί θεσμικά η ενοποίηση των δύο τραπεζών.

Είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε την ενσωμάτωση;

Στόχος μας είναι μέσω του αναβαθμισμένου δικτύου καταστημάτων και υπηρεσιών που θα προκύψει μετά την ενσωμάτωση, να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τραπεζική εξυπηρέτηση και εμπειρία. Το προσωπικό και η Διοίκηση της ΕΤ, σε πλήρη συνεργασία με το προσωπικό της ΣΚΤ, θα εργαστούν αρμονικά για να ολοκληρώσουν την ενσωμάτωση προς όφελος όλων των πελατών μας.