Συχνές Ερωτήσεις Πελατών Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας

Κάρτες

Βοήθεια για Κάρτες

Βοήθεια και Υποστήριξη

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεσαι βοήθεια; Μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχεις. Αλλά προτού το κάνεις, ρίξε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις μας ή χρησιμοποίησε τη νέας μας υπηρεσία chatbot για να δεις αν οι ερωτήσεις σου έχουν ήδη απαντηθεί.

Η Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα μου θα λειτουργεί κανονικά στις 16/09/2019 για αγορές, αναλήψεις και πληρωμές;

Ναι, όλες οι κάρτες, τόσο της Ελληνικής Τράπεζας όσο και της πρώην ΣΚΤ, θα λειτουργούν κανονικά τόσο κατά το Σαββατοκύριακο 13/09/2019 - 15/09/2019 όσο και από τις 16/09/2019 και έπειτα. Από το μεσημέρι της Παρασκευής 13/09/2019 μέχρι και τη Δευτέρα 16/09/2019 το πρωί, δεν θα μπορούμε να σας στέλνουμε SMS όταν κάνετε συναλλαγές.

Οι κάρτες της πρώην ΣΚΤ θα αντικατασταθούν σταδιακά μετά την ενσωμάτωση. Θα λάβετε σχετική ενημέρωση σε μεταγενέστερο στάδιο. Μέχρι τότε θα ισχύουν οι υφιστάμενες κάρτες.

Θα μπορώ να χρησιμοποιώ την υφιστάμενη κάρτα μου και ως πότε;

Ναι, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες της πρώην ΣΚΤ κανονικά (μέχρι τη λήξη τους, οπότε και θα ενημερωθείτε αναλόγως).

Tο ποσό και η ημερομηνία πληρωμής της πιστωτικής μου κάρτας (πρώην ΣΚΤ) θα παραμείνουν ως έχουν;

Η πληρωμή της πιστωτικής σας κάρτας θα διενεργηθεί κανονικά στις 02/09/2019. Δεν θα διενεργηθεί πληρωμή στις 02/10/2019. Μετά την ενσωμάτωση, η πληρωμή σας θα γίνεται στις 20 του κάθε μήνα αντί στις 2. Επομένως, η πρώτη πληρωμή σε πιστωτική κάρτα πρώην ΣΚΤ μετά την ενσωμάτωση των συστημάτων, θα είναι στις 20/10/2019. Η παράταση στη συγκεκριμένη πληρωμή δεν θα σας επιφέρει οποιαδήποτε επιπλέον επιβάρυνση.

Σας υπενθυμίζουμε ότι, μετά τις 16/09/2019 θα μπορείτε να κάνετε κατάθεση ή ηλεκτρονική μεταφορά στην πιστωτική σας κάρτα από οποιοδήποτε κατάστημα, ΑΤΜ ή μέσω ηλεκτρονικών καναλιών.

Με τις κάρτες της πρώην ΣΚΤ ποιες συναλλαγές θα μπορώ πλέον να πραγματοποιώ στην ΑΤΜ;

Όλες τις συναλλαγές που προσφέρονται από τις τεχνολογικά αναβαθμισμένεςΑΤΜ μας. Πλέον, θα μπορείτε να καταθέτετε μετρητά και επιταγές σε πραγματικό χρόνο, να εκτυπώνετε καταστάσεις λογαριασμού, να μεταφέρετε χρήματα μεταξύ των συνδεδεμένων λογαριασμών της κάρτας σας και να κάνετε πληρωμές στις πιστωτικές σας κάρτες.

Θα μπορώ να χρησιμοποιώ το υφιστάμενο Paysticker μου;

Ναι, όπως χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη κάρτα.

Θα συνεχίσουν να ισχύουν όλες οι υφιστάμενες κάρτες μου της πρώην ΣΚΤ;

Ναι, για όσους είστε κάτοχοι των καρτών Web, Student Credit και Army Credit έχετε ήδη ενημερωθεί ότι οι κάρτες σας θα ισχύουν μέχρι τις 31/12/2019. 

Για τις κάρτες YOLO υπάρχει πλάνο για αντικατάστασή τους με άλλο παρόμοιο προϊόν, το οποίο προσφέρεται από την Ελληνική Τράπεζα, πριν από το τέλος του χρόνου. Θα ενημερωθείτε το συντομότερο με επιστολή.

Οι πιστωτικές κάρτες που διατηρώ με την πρώην ΣΚΤ θα ενταχθούν στο Σχέδιο Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας;

Ναι, οι πιστωτικές κάρτες της πρώην ΣΚΤ θα ενταχθούν στο Σχέδιο Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας.

Θα λαμβάνω μηνύματα στο κινητό μου για τις συναλλαγές μου μετά τη μετάβαση στο σύστημα της Ελληνικής Τράπεζας;

Όλοι οι πελάτες που ήδη λαμβάνουν μηνύματα στο κινητό τους θα συνεχίσουν να λαμβάνουν και μετά τη μετάβαση τους στα συστήματα της Ελληνικής Τράπεζας.

Χρειάζεται επικύρωση της κάρτας μου για τη μετάβαση στο τραπεζικό σύστημα της Ελληνικής Τράπεζας;

Όχι, δεν χρειάζεται επικύρωση της κάρτας πελάτη για τη μετάβαση στο τραπεζικό  σύστημα της Ελληνικής Τράπεζας.