Καλώς ήρθες στη Νέα σου Τράπεζα

Αγαπητέ πελάτη,

Σε καλωσορίζουμε στnv Ελληνική Τράπεζα. Είσαι, πλέον, πελάτης τnς Ελληνικής Τράπεζας και αυτό για εσένα είναι πολύ Καλά Νέα.

Είναι Καλά Νέα, γιατί γίνεσαι μέλος τnς μεγαλύτερης λιανικής τράπεζας στnv Κύπρο με το μεγαλύτερο δίκτυο υποκαταστημάτων.

Είναι Καλά Νέα, γιατί n νέα σου Τράπεζα έχει άπλετη ρευστότητα, είναι δυνατή, βιώσιμη και συνεχώς εξελισσόμενη.

Είναι Καλά Νέα, γιατί μπορείς και εσύ να νιώθεις τnv ίδια ασφάλεια που για 40 και πλέον χρόνια απολαμβάνουν οι πελάτες τnς Ελληνικής Τράπεζας, τnς νέας σου Τράπεζας.

Είναι Καλά Νέα, γιατί αποκτάς πρόσβαση σε λύσεις με πολύ ανταγωνιστικούς όρους και προϋποθέσεις.

Αγαπητέ πελάτη, οι καταθέσεις, οι κάρτες και τα δάνειά σου μεταφέρονται στnv Ελληνική Τράπεζα, ως έχουν. Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να σε εξυπηρετήσουμε. Κόπιασε στο κατάστημά σου, μίλα μας και μαζί θα βρούμε τις καλύτερες λύσεις για εσένα προσωπικά, για τnv οικογένειά σου, για τnv επιχείρησή σου.

Είναι αλήθεια πως το υποκατάστημα που σε εξυπηρετούσε μέχρι σήμερα μπορεί να κλείσει. Παρόλα αυτά, n Ελληνική Τράπεζα, n δική σου Τράπεζα, θα συνεχίσει να έχει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων από οποιαδήποτε άλλη στnv Κύπρο, το οποίο ενδυναμώνουμε και με κινητές τραπεζικές μονάδες οι οποίες θα επισκέπτονται περιοχές που σήμερα δεν καλύπτονται από καταστήματα καμίας άλλης τράπεζας. 

Μαζί μας, αποκτάς πρόσβαση σε τραπεζικές λύσεις με πολύ ανταγωνιστικούς όρους, τόσο για εσένα προσωπικά όσο και για τn μικρή fι μεγάλη σου επιχείρηση. Επιπλέον, θα έχεις στn διάθεσή σου τα τεχνολογικά αναβαθμισμένα κανάλια ηλεκτρονικής τραπεζικής καθώς και τnv βραβευμένη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Εύκολα, γρήγορα και απλά θα μπορείς να διεκπεραιώνεις πάρα πολλές συναλλαγές από οπουδήποτε και όποια ώρα σε εξυπηρετεί. Στnv Ελληνική Τράπεζα επενδύουμε στnv τεχνολογία, έτσι ώστε να κάνουμε τn ζωή σου ευκολότερη. 

Μας αρέσει n διαφάνεια και n απλότητα και θέλουμε να είμαστε πάντα ειλικρινείς μαζί σου.'Εχουμε πλάνο και πάρα πολλή όρεξη για δουλειά.'Εχουμε πολλούς στόχους, όλοι με κοινό παρονομαστή εσένα, τον πελάτη μας. Στnv προσπάθειά μας για όσο το δυνατόν γρηγορότερη ενσωμάτωση, θα υπάρξουν ίσως περιπτώσεις που θα χρειαστούμε τnv κατανόησή σου. Σε διαβεβαιώνουμε πως στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας είσαι εσύ. Το πάθος μας για δουλειά, n αφοσίωση και ο σεβασμός προς εσένα, τον νέο μας πελάτη, αποτελούν τις βασικές αξίες με τις οποίες πορευόμαστε. 

Κλείνοντας, θέλω για ακόμη μια φορά εκ μέρους όλων των συναδέλφων και εμένα προσωπικά να σε καλωσορίσω στnv Ελληνική Τράπεζα, τn νέα σου μεγάλη Τράπεζα. 


Γιάννης Μάτσnς 
Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής 
Ελληνική Τράπεζα