Κάρτες

Βάζουμε τις βάσεις για ένα πιο πράσινο μέλλον.

Οι κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας αλλάζουν εμφάνιση και μπαίνουν στην πράσινη εποχή.

Η νέα συλλογή καρτών της Ελληνικής Τράπεζάς, χαρακτηρίζεται από λιτό σχεδιασμό και απλές γραμμές που ακολουθούν τις αισθητικές απαιτήσεις της εποχής και δίνουν έμφαση στην ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Όλες οι κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας θα είναι πλέον κατασκευασμένες από βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, για την παραγωγή του οποίου απαιτείται 82% λιγότερο PVC.

  • Επιστροφή χρημάτων με το Μπλε.
    Πραγματοποιώντας αγορές στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, επωφελείστε επιστροφή χρημάτων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Mple Rewards στο κινητό σας από το App Store ή το Google Play και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.
  • Ανέπαφες πληρωμές με το κινητό σας μέσω του Hellenic Bank Wallet ή του Apple Pay, απλά συνδέοντας τη νέα σας κάρτα.
  • Για μια ασφαλέστερη τραπεζική εμπειρία κατεβάστε την εφαρμογή Hellenic Bank Mobile App στο κινητό σας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις τραπεζικών συναλλαγών. Έτσι θα λαμβάνεται άμεσα ειδοποιήσεις SMS ή Push για κάθε κίνηση του λογαριασμού ή της κάρτας σας. Αν ξεχάσετε το PIN της κάρτας σας μπορείτε να το δείτε άμεσα και χωρίς χρέωση, μέσω της εφαρμογής.
  • Γίνετε και εσείς μέρος της αλλαγής, συμβάλλοντας με τον δικό σας τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος. Εγγραφείτε στο Online Banking στη σελίδα www.hellenicbank.com/register και κάντε αίτηση για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά την ενημέρωση για τις κινήσεις των καρτών σας μέσω του e-Statement.