μπλε

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών

Κατέβασε την εφαρμογήΚαλώς ήρθες στο μπλε!


Το NEO Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας.


Κάνε τις αγορές σου με οποιαδήποτε κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και κέρδισε επιστροφή χρημάτων!  


Χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο μπλε, απολαμβάνεις επιστροφή χρημάτων στην εφαρμογή Mple Rewards. Το μόνο που χρειάζεται για να μπορέσεις να εξαργυρώσεις τα χρήματα που έχεις συλλέξει, είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Mple Rewards από το App Store ή το Google Play.


Μπορείτε εύκολα να δείτε τις προσφορές, τα χρήµατα που έχετε συλλέξει, το υπόλοιπό σας και να καθορίσετε τις ρυθµίσεις που επιθυµείτε για την επιστροφή των χρηµάτων σας, µέσω της εφαρµογής Mple Rewards.

Κατέβασε το Mple Rewards app στο κινητό σου

Κατηγορίες

Υπεραγορές

Πρατήρια Βενζίνης

Εστιατόρια

Καταστήματα Ηλεκτρικών Ειδών

Εμπορικά Καταστήματα

DIY

Επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο μπλε
Βοήθεια και Υποστήριξη

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεσαι βοήθεια με το Μπλε? Μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μας για οποιεσδήποτε απορίες έχεις. Αλλά προτού το κάνεις, ρίξε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις.

Τί είναι το μπλε;

Το μπλε είναι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης με επιστροφή χρημάτων (cashback) της  Ελληνικής Τράπεζας. Οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας ανταμείβονται με επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας τις κάρτες τους σε εμπόρους που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Πρέπει να έχω συγκεκριμένη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας για να μπορώ να συμμετέχω;

Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της Ελληνικής Τράπεζας συμμετέχουν αυτόματα στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών μπλε.

Έχω μόνο εταιρική (business) κάρτα. Μπορώ να συμμετέχω στο μπλε;

Ναι, μπορείς να συμμετέχεις και να σου επιστρέφονται χρήματα από τις αγορές σου με την εταιρική σου κάρτα. Ωστόσο, για να μπορέσεις να εξαργυρώσεις τα χρήματα που θα συγκεντρώσεις πρέπει να είσαι κάτοχος και προσωπικής πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας της Ελληνικής Τράπεζας. Εξαργύρωση χρημάτων μπορεί να γίνει μόνο σε προσωπική κάρτα.

Υπάρχει κόστος για να συμμετέχω στο μπλε;

Η συμμετοχή στο μπλε είναι δωρεάν. Όλοι οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας  ξεκινούν να συλλέγουν αυτόματα. Για να μπορείτε να εξαργυρώσετε θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Mple Rewards.

Ποιο είναι το ύψος της επιστροφής χρημάτων με κάθε μου αγορά;

Το ύψος της επιστροφής χρημάτων από κάθε αγορά εξαρτάται από τις προσφορές που παρέχει ο κάθε έμπορος τη δεδομένη στιγμή. Μπορείς να δείς τις προσφορές του κάθε εμπόρου στο κινητό σου μέσω της εφαρμογής Mple Rewards. 

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω τα χρήματα που μου έχουν επιστραφεί (cashback);

Όλες οι επιστροφές χρημάτων (cashback) συλλέγονται στο μπλε πορτοφόλι σου.
Μπορείς να εξαργυρώσεις όταν το ποσό που έχεις συγκεντρώσει είναι τουλάχιστον €5. Μπορείς εύκολα να δείς το υπόλοιπό σου και να καθορίσεις τις ρυθμίσεις που επιθυμείς για την επιστροφή των χρημάτων σου, μέσω της εφαρμογής Mple Rewards.

Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα;
Φυσικά. Πραγματοποιώντας μια αγορά σε έναν συμμετέχοντα έμπορο θα πληρώσεις αρχικά όλο το ποσό. Αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή σου, η κάρτα που έχεις προεπιλέξει θα πιστωθεί αυτόματα με το ποσό της επιστροφής χρημάτων που διαθέτεις στο μπλε πορτοφόλι σου (βάσει και των ρυθμίσεων που έχετε επιλέξει όσον αφορά την εξαργύρωση χρημάτων). Το ποσό της εξαργύρωσης μπορεί να είναι ίσο ή μικρότερο του ποσού της αγοράς σου. 

Παράδειγμα:
• Η ελάχιστη εξαργύρωση χρημάτων ορίζεται στα €5
• Έχεις συσσωρεύσει €10 στο μπλε πορτοφόλι 
• Αγοράζεις προϊόντα αξίας €15 από έναν συμμετέχοντα έμπορο
• Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή σου, τα €10 θα μεταφερθούν από το μπλε πορτοφόλι σου στην κάρτα σου. Μην ξεχνάς ότι το ποσό εξαργύρωσης (στην προκειμένη περίπτωση €10) δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το ποσό της αγοράς (στην προκειμένη περίπτωση €15). 

Με ποιους τρόπους γίνεται επιστροφή χρημάτων (cashback);

Οι έμποροι που συμμετέχουν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ως εξής:

Γενικές Προσφορές: Ένα σταθερό ποσοστό, το οποίο προσφέρεται ως επιστροφή χρημάτων. Κάθε έμπορος μπορεί να έχει διαφορετικό ποσοστό προσφοράς. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται στο μπλε πορτοφόλι μέσω των Γενικών Προσφορών μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συμμετέχοντα έμπορο.


Ειδικές/Βασικές Προσφορές: Πέραν των Γενικών Προσφορών, κερδίζεις επιστροφή χρημάτων και μέσα από σημαντικές Ειδικές/Βασικές Προσφορές που προσφέρουν οι συμμετέχοντες έμποροι. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από κάθε Ειδική/Βασική Προσφορά, έχουν συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις και μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο στον εκάστοτε έμπορο που την προσφέρει. Οι Ειδικές Προσφορές είναι διαθέσιμες μόνο σε χρήστες της εφαρμογής Mple Rewards.

Πώς μπορώ να μάθω ποιες Προσφορές είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή;

Όλες οι Προσφορές, μαζί με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις τους, είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή Mple Rewards 

Πώς μπορώ να δω πόσα χρήματα (cashback) έχω συλλέξει;

Μπορείτε να δείτε τα χρήματα που έχετε συλλέξει στο μπλε πορτοφόλι σας από την εφαρμογή Mple Rewards.

Υπάρχει μέγιστο ποσό επιστροφής χρημάτων (cashback) που μπορώ να κερδίσω ή να εξαργυρώσω;

Δεν υπάρχει μέγιστο όριο στο ποσό που μπορείς να κερδίσεις ή να εξαργυρώσεις.

Πότε γίνεται η επιστροφή χρημάτων (cashback) στο μπλε πορτοφόλι μου;

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της κάθε συναλλαγής.

Πραγματοποίησα μια συναλλαγή με την κάρτα μου και δεν έλαβα το ποσό επιστροφής (cashback) που περίμενα. Γιατί;

Εάν η επιστροφή χρημάτων δεν εμφανιστεί αμέσως στο μπλε πορτοφόλι σου πιθανόν αυτό να οφείλεται στο ότι η συναλλαγή δεν έχει ακόμα τύχει επεξεργασίας  από την Τράπεζα. Εάν η επιστροφή χρημάτων δεν εμφανιστεί εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσεις με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών μας στο 8000 9999.

Κερδίζω επιστροφή χρημάτων από online αγορές;

Ναι, δεδομένου ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του εμπόρου συμμετέχει στο πρόγραμμα.  

Tα χρήματα στο μπλε πορτοφόλι μου έχουν ημερομηνία λήξης;

Tα χρήματα που συγκεντρώνεις στο μπλε πορτοφόλι σου από τις Γενικές Προσφορές ισχύουν για δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία που τα έχεις συλλέξει.

Tα χρήματα που συγκεντρώνεις στο μπλε πορτοφόλι σου από τις Βασικές Προσφορές ισχύουν για ένα (1) χρόνο από την ημερομηνία που τα έχεις συλλέξει.

Η ημερομηνία λήξης των χρημάτων που συγκεντρώνεις στο μπλε πορτοφόλι σου από τις Ειδικές Προσφορές διέπεται από όρους και προϋποθέσεις όπως αυτοί αναγράφονται στις πληροφορίες της εκάστοτε Ειδικής Προσφοράς.

Μπορώ να μεταφέρω χρήματα από το μπλε πορτοφόλι μου στην κάρτα άλλου ατόμου;

Τα χρήματα που βρίσκονται στο μπλε πορτοφόλι σου δεν μεταβιβάζονται.

Τι γίνεται αν η κάρτα μου κλαπεί, καταστραφεί ή ακυρωθεί; Χάνω τα χρήματα που έχω συλλέξει;

Tα χρήματά σου δεν χάνονται αλλά παραμένουν στο μπλε πορτοφόλι σου. Για να μπορέσεις όμως να τα εξαργυρώσεις θα πρέπει να αποκτήσεις καινούρια κάρτα, να έχεις κάνει εγγραφή στο Σχέδιο και να τα εξαργυρώσεις πριν λήξουν.

Σε πόσες ηλεκτρονικές συσκευές μπορώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή Mple Rewards;

Δεν υπάρχει όριο. Μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή Mple Rewards σε όλες τις συσκευές σου.