Τρόποι Διεκπεραίωσης Τραπεζικών Συναλλαγών

Τραπεζικές επιλογές ραμμένες στα μέτρα σου.

Για εύκολη και ευέλικτη πρόσβαση στα χρήματά σου, έχεις στη διάθεσή σου πολλούς τρόπους να κάνεις τις τραπεζικές σου συναλλαγές – διαδικτυακά, στο κινητό σου, σε ATM, με SMS ή προσωπικά σ’ένα από τα καταστήματά μας. Επέλεξε εσύ πώς θέλεις να κάνεις τις συναλλαγές σου και πότε: Δεν θα είσαι ποτέ μακριά απ’τα χρήματά σου.

Διαδικτυακά

Web Banking

Έλεγξε τη ροή των μετρητών σου σε πραγματικό χρόνο και απόκτησε πρόσβαση σε όλους σου τους λογαριασμούς, τις κάρτες και τα δάνειά. Έλεγξε τα υπόλοιπα του λογαριασμού σου, δες τις συναλλαγές σου, πραγματοποίησε πληρωμές, μεταφορές με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Κινείται μαζί σου

Mobile Banking

Η πιο απλή και έξυπνη εκδοχή των τραπεζικών συναλλαγών σου, όπου κι αν βρίσκεσαι! Παρακολούθησε τους λογαριασμούς σου σε πραγματικό χρόνο ή στείλε χρήματα με ασφάλεια σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Υπάρχουν ΑΤΜ και καλύτερα ΑΤΜ

Το δικό μας δίκτυο ΑΤΜ

Οι ATM της Ελληνικής Τράπεζας βρίσκονται εδώ για να σε βοηθήσουν στις συναλλαγές σου 24/7, προκειμένου να αποφύγεις τις ουρές στα καταστήματα εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο. Με απλές οδηγίες στην οθόνη που σε καθοδηγούν στις συναλλαγές σου, ήχους και οπτικά σήματα που σε βοηθούν να εντοπίσεις τυχόν λάθη ή παραλείψεις.

Κοντά σας

Δίκτυο Καταστημάτων

Με καταστήματα σε όλη την Κύπρο είμαστε πάντα δίπλα σου, για κάθε σου ανάγκη. Το προσωπικό μας είναι πολύ έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ώστε να προσφέρει απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες, υποστήριξη και εξειδικευμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών και των προσδοκιών του κάθε πελάτη.

API banking

Ανοίγουμε τον δρόμο για την τραπεζική του αύριο

Επανακαθορίζουμε τις τραπεζικές υπηρεσίες και σε θέλουμε δίπλα μας για να το πετύχουμε. Χρησιμοποίησε ελεύθερα τα APIs μας και δημιούργησε προϊόντα για τραπεζικές υπηρεσίες με άμεση εφαρμογή και ευκολία.