Τρόποι Διεκπεραίωσης Τραπεζικών Συναλλαγών

Τραπεζικές επιλογές ραμμένες στα μέτρα σου.

Για εύκολη και ευέλικτη πρόσβαση στα χρήματά σου, έχεις στη διάθεσή σου πολλούς τρόπους να κάνεις τις τραπεζικές σου συναλλαγές – διαδικτυακά, στο κινητό σου, σε ATM, με SMS ή προσωπικά σ’ένα από τα καταστήματά μας. Επέλεξε εσύ πώς θέλεις να κάνεις τις συναλλαγές σου και πότε: Δεν θα είσαι ποτέ μακριά απ’τα χρήματά σου.

Διαδικτυακά

Web Banking

Έλεγξε τη ροή των μετρητών σου σε πραγματικό χρόνο και απόκτησε πρόσβαση σε όλους σου τους λογαριασμούς, τις κάρτες και τα δάνειά. Έλεγξε τα υπόλοιπα του λογαριασμού σου, δες τις συναλλαγές σου, πραγματοποίησε πληρωμές, μεταφορές με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

illustration-web-banking.png
Κινείται μαζί σου

Mobile Banking

Η πιο απλή και έξυπνη εκδοχή των τραπεζικών συναλλαγών σου, όπου κι αν βρίσκεσαι! Παρακολούθησε τους λογαριασμούς σου σε πραγματικό χρόνο με το 'spendometer' ή στείλε χρήματα με ασφάλεια σε λιγότερο από ένα λεπτό!

illustration-mobile-banking.png
Τώρα όλες οι συναλλαγές σου «έρχονται» με μήνυμα στο κινητό σου!

SMS banking

Το SMS Banking σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τα στοιχεία του λογαριασμού σου ανά πάσα στιγμή και να πληρώνεις λογαριασμούς και χρηματικά ποσά μέσω πιστωτικών καρτών, στέλνοντας ένα απλό SMS.

illustration-sms.png
Υπάρχουν ΑΤΜ και καλύτερα ΑΤΜ

Το δικό μας δίκτυο ΑΤΜ

Οι ATM της Ελληνικής Τράπεζας βρίσκονται εδώ για να σε βοηθήσουν στις συναλλαγές σου 24/7, προκειμένου να αποφύγεις τις ουρές στα καταστήματα εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο. Με απλές οδηγίες στην οθόνη που σε καθοδηγούν στις συναλλαγές σου, ήχους και οπτικά σήματα που σε βοηθούν να εντοπίσεις τυχόν λάθη ή παραλείψεις.

illustration-atms.png
Κοντά σας

Δίκτυο Καταστημάτων

Με 52 καταστήματα σε όλη την Κύπρο είμαστε πάντα δίπλα σου, για κάθε σου ανάγκη. Το προσωπικό μας είναι πολύ έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ώστε να προσφέρει απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες, υποστήριξη και εξειδικευμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών και των προσδοκιών του κάθε πελάτη.

illustration-in-person.png
API banking

Ανοίγουμε τον δρόμο για την τραπεζική του αύριο

Επανακαθορίζουμε τις τραπεζικές υπηρεσίες και σε θέλουμε δίπλα μας για να το πετύχουμε. Χρησιμοποίησε ελεύθερα τα APIs μας και δημιούργησε προϊόντα για τραπεζικές υπηρεσίες με άμεση εφαρμογή και ευκολία.

worktogether1.png
Άλλοι τρόποι πληρωμών

Εφαρμόζουμε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας

Προσφέρουμε εύκολες και γρήγορες ανέπαφες πληρωμές με το PayBand, την JCC, το Safe@Web και πολλά άλλα με στόχο να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε.

illustration-payband.png