Φέρνουμε την Τράπεζα στα χέρια σου

«Connect» με την Τράπεζά σου

Μην σπαταλάς άλλο τον χρόνο σου.

Η τραπεζική δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο εύκολη και γρήγορη.

Καταθέσεις, αναλήψεις, μεταφορές χρημάτων, πληρωμές, διαχείριση των λογαριασμών σου και πολλά άλλα, όλα με το πάτημα μερικών κουμπιών μέσω του Online Banking: Web Banking και Hellenic Bank Mobile App, αποφεύγοντας την ουρά του ταμείου, από τον δικό σου χώρο, μέσω των δικών σου συσκευών. Οι ΑΤΜ εργάζονται 24/7 για τη δική σου καλύτερη εξυπηρέτηση, ενώ εντός των καταστημάτων έχουμε τοποθετήσει Ιn-Lobby ATM για μεγάλες καταθέσεις. Οι μηχανές εντός των καταστημάτων δέχονται μεγαλύτερο αριθμό χαρτονομισμάτων για πιο γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση.

Όλα όσα χρειάζεσαι βρίσκονται στις «έξυπνες» συσκευές που χρησιμοποιείς καθημερινά. Μήπως όμως εσένα σου φαίνεται βουνό; Εδώ μπορούμε να σε καθοδηγήσουμε για να εξοικειωθείς με όλα αυτά τα εργαλεία και την τεχνολογία που διαθέτουμε για να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο  εύκολη.  

 

Πλέον δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο κατάστημα για τις καθημερινές σου συναλλαγές.

Διαχειρίσου τους λογαριασμούς σου εύκολα και γρήγορα από τα ψηφιακά μας κανάλια.

Τι θα χρειαστείς πρώτα;

Μια χρεωστική κάρτα την οποία μπορείς να εκδώσεις δωρεάν. 

Το επόμενο βήμα είναι να εγγραφείς στα ψηφιακά μας κανάλια.  

Και φυσικά να κατεβάσεις την εφαρμογή μας στο κινητό σου. 


Αξιοποιώντας τα ηλεκτρονικά μας κανάλια όχι μόνο κάνεις τις συναλλαγές σου εύκολα και γρήγορα αλλά συμβάλεις και στην προστασία του περιβάλλοντος με τη χρήση λιγότερου χαρτιού.  

Αν θέλεις να κάνεις τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα τότε μετάτρεψε το κινητό σου τηλέφωνο σε πορτοφόλι, αποφεύγοντας οποιαδήποτε επαφή με μετρητά, για να πληρώνεις ανέπαφα πλησιάζοντας το κινητό σου πάνω από ένα τερματικό με τα σύμβολα.

Είναι πολύ πιο απλό από ότι νομίζεις! Οι κάτοχοι καρτών Visa και Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας, που χρησιμοποιοιύν συσκευές iPhone μπορούν να πληρώνουν μέσω της εφαρμογής Apple Pay, ενώ οι κάτοιχοι κινητών τηλεφώνων Android μπορούν απλά να κατεβάσουν το Hellenic Bank Wallet και πολύ εύκολα να πληρώνουν τις αγορές τoυς ανέπαφα και με ασφάλεια μέσω του κινητού τους.

Καθοδήγηση & Υποστήριξη Πελατών

Αν χρειάζεσαι υποστήριξη μπορείς να επικοινωνήσεις με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών μας στο 8000 9999 (δωρεάν τοπικές κλήσεις) ή στο +35722 500500 (από εξωτερικό). 

Επίσης μέσω του Κέντρου Επικοινωνίας Πελατών μας μπορείς: 

Να καταχωρίσεις νέο αριθμό κινητού τηλεφώνου 

Να αιτηθείς χρεωστική κάρτα 


και για την άμεση εξυπηρέτησή σου μπορείς τώρα να κάνεις αυτόματη ταυτοποίηση των στοιχείων σου και να συνδεθείς απευθείας και άμεσα με λειτουργό της Τράπεζάς μας εύκολα και γρήγορα, χωρίς επιπρόσθετη αναμονή. 

Επιπλέον, μπορείς να επισκεφθείς το κοντινότερο σου Connect Corner όπου οι Meeters Greeters της Τράπεζάς μας σε περιμένουν, για να σε καθοδηγήσουν και να σε εκπαιδεύσουν στη χρήση των εναλλακτικών μας καναλιών εξυπηρέτησης. 


Μάθε περισσότερα