Πρόσβαση στις ΑΤΜ

Βοήθεια και Υποστήριξη

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεσαι βοήθεια; Μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχεις. Αλλά προτού το κάνεις, ρίξε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις μας.

Ποιες συναλλαγές μπορώ να πραγματοποιήσω στις ATM της Ελληνικής Τράπεζας;

Οι ATM της Ελληνικής Τράπεζας σου επιτρέπουν όχι μόνο να κάνεις ανάληψη μετρητών από τον λογαριασμό σου, αλλά σου δίνουν και τη δυνατότητα να κάνεις εύκολα: καταθέσεις μετρητών και επιταγών, ερωτήσεις υπολοίπου, μεταφορές χρημάτων μεταξύ λογαριασμών, εκτύπωση σύντομων αντιγράφων λογαριασμών, επαναφορά PIN κάρτας, ανάκτηση κωδικού κάρτας, αίτηση για e-statements και άλλα.

Ποιοι τύποι καρτών μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας;

Οι ATM μας είναι σχεδιασμένες ώστε να δέχονται όλους τους τύπους χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, καθώς και των καρτών Mastercard και Visa από άλλες τράπεζες.

Μπορώ να πραγματοποιήσω ανέπαφες συναλλαγές στις ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας;

Ναι, οι ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας σου επιτρέπουν να αγγίζεις απλά την κάρτα σου στο σύμβολο της ανέπαφης συναλλαγής, που βρίσκεται δίπλα στη σχισμή της κάρτας. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την κάρτα σου πάνω από τον σαρωτή (το σύμβολο της ανέπαφης συναλλαγής) για μερικά δευτερόλεπτα πριν την απομακρύνεις. Πράσινες ενδεικτικές λυχνίες ή ένας χαρακτηριστικός ήχος υποδηλώνει ότι μπορείς να συνεχίσεις με την εισαγωγή του PIN σου. Οι ανέπαφες συναλλαγές είναι επί του παρόντος διαθέσιμες μόνο για κατόχους καρτών της Ελληνικής Τράπεζας.

Πού βρίσκονται οι ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας;

Μπορείς να βρείς τη λίστα των ΑΤΜ μας στην ιστοσελίδα μας εδώ ή μέσω του χάρτη στην εφαρμογή για κινητά της Ελληνικής Τράπεζας.