Βοήθεια σχετικά με τις ΑΤΜ

Βοήθεια και Υποστήριξη

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεσαι βοήθεια; Μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχεις. Αλλά προτού το κάνεις, ρίξε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις μας.

Τι πρέπει να κάνω αν η ΑΤΜ δε μου επιστρέψει την κάρτα ή αν ξεχάσω την κάρτα μου σε μια ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας;

  1. Οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το υποκατάστημα κατά τις ώρες λειτουργίας της Ελληνικής Τράπεζας, προσκομίζοντας αποδεικτικό της ταυτότητάς τους. Αν το συμβάν προκύψει εκτός των ωρών λειτουργίας της Ελληνικής Τράπεζας, οι κάτοχοι καρτών μπορούν να ενημερώσουν το κέντρο επικοινωνίας πελατών της Ελληνικής Τράπεζας καλώντας το 8000 9999 ή μπορούν να επισκεφθούν το υποκατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
  2. Πελάτες άλλων τραπεζών θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την εκδότρια τράπεζά τους, για να την ενημερώσουν για το συμβάν.

Πρέπει κάθε φορά να εκτυπώνω απόδειξη;

Μετά από κάθε συναλλαγή, σου δίνεται η επιλογή να συνεχίσεις με ή χωρίς απόδειξη.Αν δε χρειάζεσαι την απόδειξη, σου συνιστούμε να «σκεφτείς οικολογικά» και να αποφεύγεις να εκτυπώνεις αποδείξεις.

Πώς μπορώ να γνωρίζω ότι η ΑΤΜ δεν έχει μετρητά ή αποδείξεις πριν πραγματοποιήσω μια συναλλαγή;

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν διαθέσιμα μετρητά ή υπάρχει πρόβλημα με την εκτύπωση αποδείξεων, η ΑΤΜ θα σε ενημερώσει εκ των προτέρων.

Πώς μπορώ να αναφέρω κάποιο πρόβλημα με μια ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας, π.χ. ότι είναι εκτός λειτουργίας, ότι μια συναλλαγή απορρίφθηκε ή ότι χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια χρέωση που μου επιβλήθηκε και η οποία δε φαίνεται σωστή;

Μπορείς να επικοινωνήσεις με το υποκατάστημα κατά τις ώρες λειτουργίας της Ελληνικής Τράπεζας. Αν το συμβάν προκύψει εκτός των ωρών λειτουργίας της Ελληνικής Τράπεζας, μπορείς να ενημερώσεις το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών της Ελληνικής Τράπεζας καλώντας το 8000 9999 ή μπορείς να επικοινωνήσεις με το υποκατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα.