Πραγματοποίηση αναλήψεων

Βοήθεια και Υποστήριξη

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεσαι βοήθεια; Μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχεις. Αλλά προτού το κάνεις, ρίξε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις μας.

Ποιο είναι το μέγιστο ποσό ανάληψης από ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας;

Για κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, το όριο ανάληψης είναι 1.000 € ανά ημέρα. Για κατόχους καρτών άλλων τραπεζών, το όριο ανάληψης είναι 500 € ανά συναλλαγή, με την προϋπόθεση της έγκρισης από την εκδότρια τράπεζα.

Μπορώ να αλλάξω το προκαθορισμένο όριο ανάληψης;

Οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να αλλάξουν το προεπιλεγμένο όριο ανάληψης μεταβαίνοντας σε ένα υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας ή, προσωρινά, μέσω του κέντρου επικοινωνίας πελατών μας, καλώντας το 8000 9999.

Ποιοι τύποι χαρτονομισμάτων διατίθενται για ανάληψη από τις ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας;

Οι ΑΤΜ μας χορηγούν χαρτονομίσματα των 20 € και των 50 €.Δεν παρέχεται δυνατότητα ανάληψης σε άλλο νόμισμα εκτός του ευρώ.

Τι πρέπει να κάνω, αν η ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας δε χορηγήσει το σωστό ποσό;

Για κατόχους καρτών της Ελληνικής Τράπεζας:

Ως πρώτο βήμα, μπορείς να εισαγάγεις ξανά την κάρτα σου και να κάνεις Ερώτηση υπολοίπου για να ελέγξεις το υπόλοιπό σου. Αν εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά, μπορείς να επικοινωνήσεiw απευθείας με το υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας, προσκομίζοντας την εκτυπωμένη απόδειξη και την κάρτα σου. Αν το συμβάν προκύψει εκτός των ωρών λειτουργίας της Ελληνικής Τράπεζας, οι κάτοχοι καρτών μπορούν να ενημερώσουν το κέντρο επικοινωνίας πελατών μας, καλώντας το 8000 9999 ή μπορούν να φυλάξουν την απόδειξη και να επισκεφθούν το υποκατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα.


Για κατόχους καρτών άλλων τραπεζών:

Μπορείς να εισαγάγεις ξανά την κάρτα σου και να κάνεις ερώτηση υπολοίπου για να ελέγξεις το υπόλοιπό σου. Αν εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την εκδότρια τράπεζα. Η εκδότρια τράπεζα έχει την ευθύνη να διερευνήσει το πρόβλημα εκ μέρους σου, σε συνεργασία με την Ελληνική Τράπεζα.

Τι είναι η Γρήγορη ανάληψη μετρητών και πώς μπορώ να τη διαμορφώσω;

Η Γρήγορη ανάληψη μετρητών σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις άμεσες αναλήψεις μετρητών με τις ακόλουθες προκαθορισμένες επιλογές:

  1. Ποσό ανάληψης
  2. Ποσό πίστωσης (βάσει του επιλεγμένου λογαριασμού)
  3. Εκτύπωση απόδειξης (ναι ή όχι)
  4. Επιλογή γλώσσας

Μπορείις να διαμορφώσεις όλα τα παραπάνω επιλέγοντας «Διαμόρφωση γρήγορης ανάληψης μετρητών» στη δεξιά πλευρά της αρχικής οθόνης της ATM.