Mobile Banking

Απλή, έξυπνη τραπεζική, όπου κι αν βρίσκεσαι

Κατέβασε την εφαρμογή!

Χαρακτηριστικά

Εξοδόμετρο Απεικόνιση των υπολοίπων σας, σε πραγματικό χρόνο

Προσωπικό Χαρτοφυλάκιο Εμφάνιση, απόκρυψη και ταξινόμηση των προϊόντων του χαρτοφυλακίου σου

Αίτηση για λογαριασμούς Προθεσμιακή κατάθεση απευθείας από το κινητό σου

Ειδοποιήσεις Δες τι συμβαίνει με ένα κλίκ

Απλό

 • Συνομιλία μαζί μας μέσω μηνυμάτων
 • Δες τις συναλλαγές σου
 • Προγραμμάτισε τακτικές πληρωμές
 • Άνοιξε λογαριασμό προθεσμιακής κατάθεσης
 • Μετάφερε χρήματα στους λογαριασμούς σου
 • Αποθήκευσε αγαπημένες πληρωμές/μεταφορές
 • Στείλε χρήματα σε υπάρχοντες δικαιούχους
 • Πλήρωσε λογαριασμούς κοινής ωφέλειας

Έξυπνο

 • Απενεργοποίησε προσωρινά την κάρτα σου για να αποτρέψεις μη εξουσιοδοτημένες  αγορές ή αναλήψεις.
 • Χρησιμοποίησε το "Προβολή PIN κάρτας" για να δεις τον κωδικό της κάρτας.
 • Διαμόρφωσε το χαρτοφυλάκιο σου, μέσω της εμφάνισης/απόκρυψης και ταξινόμησης προϊόντων.
 • Κάνε έξυπνες οικονομικές αποφάσεις με τη βοήθεια του εξοδόμετρου.
 • Βρες το κοντινότερο κατάστημα και ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας.
 • Βρες το πλησιέστερο  JCC ATM στην Κύπρο.

Πρακτικό

 • Δεν χρειάζεται να θυμάσε κωδικούς πρόσβασης, ενεργοποιήσε τη λειτουργία βιομετρικών και συνδεσου με το πρόσωπο ή το δακτυλικό σου αποτύπωμα
 • Άμεση μεταφορά χρημάτων μεταξύ των λογαριασμών σου ή σε οποιοδήποτε λογαριασμό πελάτη της Ελληνικής Τράπεζας
 • Πληρωμή της πιστωτικής σου κάρτας ή/και φόρτιση P-Card
 • Ενεργοποίηση Alerts για λογαριασμούς, πληρωμές
 • Δήλωση απώλειας ή κλοπής κάρτας.

Υπολογίστε και αποταμιεύστε

Έχουμε όλα όσα χρειάζεσαι για να έχεις το πάνω χέρι στον έλεγχο τον χρημάτων σου!

Με το εξοδόμετρό μας, θα έχεις μια καλύτερη εικόνα για το ποσό που έχεις να ξοδέψεις για το υπόλοιπο του μήνα! Προσθέτει τα χρήματά σου και αφαιρεί τις επερχόμενες πληρωμές λογαριασμών, εκκρεμείς συναλλαγές και οποιοδήποτε σταθερό είδος αποταμίευσης. Με αυτόν τον τρόπο, έχεις πλήρη έλεγχο των οικονομικών σου σε πραγματικό χρόνο!

Ο στόχος αποταμίευσής σου ίσως είναι ποιο κοντά απ'οτι νομίζεις. Το εξοδόμετρο αφαιρεί τις αυτόματες προθεσμιακές καταθέσεις που έχεις προγραμματίσει για να έχεις άμεση ενημέρωση για το υπόλοιπό σου, κάθε στιγμή του μήνα.

Αποταμιεύστε χρήματα άμεσα

Τοποθέτησε τα χρήματά σου σε Προθεσμιακή Κατάθεση και θα αφαιρεθούν αυτόματα από το «εξοδόμετρο»

Όταν έχεις τη δυνατότητα να αποταμιεύσεις χρήματα - όποτε σου δοθεί η ευκαιρία, ακόμα και εν κινήσει - οι στόχοι σου επιτυγχάνονται εντυπωσιακά και γρήγορα

Εγγραφή στο Online Banking

Απόκτησε πρόσβαση στους λογαριασμούς και τις κάρτες σου μέσω του Web Banking και της εφαρμογής Hellenic Bank Mobile App

Κατέβασε την εφαρμογή

Διάλεξε το κατάλληλο για την συσκευή σου

Βοήθεια και Υποστήριξη

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεσαι βοήθεια; Μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχεις. Αλλά προτού το κάνεις, ρίξε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις μας.

Μπορώ να κάνω εγγραφή στο Online Banking?

Φυσικά, μπορείς να εγγραφείς συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση εδώ, εύκολα και χωρίς να επισκεφθείς κάποιο υποκατάστημα. Θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής σου κάρτας (κάρτες για επιχειρήσεις δεν περιλαμβάνονται) , την ταυτότητα ή το Διαβατήριο σου (για μη κατοίκους Κύπρου) και τον εγγεγραμμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου σου με την Ελληνική Τράπεζα.

Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής στο online banking;

Η εγγραφή στο online banking είναι απλή και δεν θα πάρει περισσότερο από 5 λεπτά. Μπορείς να εγγραφείς ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας μια απλή αίτηση. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα σου ζητήσουμε να πληκτρολογήσεις τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής σου κάρτας(κάρτες για επιχειρήσεις δεν περιλαμβάνονται), ορισμένα προσωπικά στοιχεία και στοιχεία ταυτότητας. Προκειμένου να επαληθεύσουμε την ταυτότητα σου, θα σου στείλουμε έναν κωδικό με SMS στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχεις καταχωρίσει μαζί μας. Ακολούθως, θα ορίσεις έναν κωδικό πρόσβασης τον οποίο θα χρησιμοποιήσεις κατά τη σύνδεση σου. Για πρόσθετη ασφάλεια, θα σου στείλουμε έναν επιπλέον κωδικό με SMS, τον οποίο θα πρέπει να καταχωρίσεις στην αίτηση. Ακολούθως, θα αποσταλεί το όνομα χρήστη (user name) μέσω SMS. Αυτό το τελευταίο SMS με το user name σου θα πρέπει να αποθηκευτεί καθώς θα το χρειαστείς κατά τη σύνδεση σου.

Έκανα εγγραφή στο online banking. Μπορώ να συνδεθώ;

Μόλις ολοκληρώσεις την ηλεκτρονική διαδικασία εγγραφής, θα χρειαστεί να καλέσεις το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών μας στο 8000 9999 (ή +357 22500500 αν καλείς από το εξωτερικό) από τον αριθμό που έχεις εγγεγραμμένο στην Τράπεζά μας ώστε να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σου. Μετά την ενεργοποίηση θα μπορείς να συνδεθείς χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης που έχεις ορίσει μαζί με το όνομα χρήστη (user name) που σου έχουμε αποστείλει.

Πρέπει να είμαι υφιστάμενος πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας για να εγγραφώ στο online banking;

Ναι. Προς το παρόν, μόνο οι υφιστάμενοι πελάτες μπορούν να εγγραφούν. Αν δεν είσαι υφιστάμενος πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας, μπορείς να υποβάλεις αίτηση για άνοιγμα λογαριασμού διαδικτυακά και να γίνεις πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας.

Αν έχεις ήδη όνομα χρήστη και κωδικό για πρόσβαση στο Web Banking ή στο Mobile App της Ελληνικής Τράπεζας, τότε δεν μπορείς να αιτηθείς ξανά.

Χρειάζεται να έχω εγγεγραμμένο αριθμό τηλεφώνου στην Ελληνική Τράπεζα;

Ναι, χρειάζεται. Πρέπει να έχεις έναν εγγεγραμμένο αριθμό τηλεφώνου μαζί μας, προκειμένου να μπορέσουμε να σου στείλουμε έναν κωδικό επαλήθευσης και το όνομα χρήστη (user name) που θα χρειαστείς κατά τη σύνδεσή σου στο online banking.

Θα έχω πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς και τις κάρτες μου;

Μόλις εγγραφείς θα έχεις πρόσβαση σε όλους τους προσωπικούς σου λογαριασμούς και κάρτες. Αυτό περιλαμβάνει μόνο λογαριασμούς και κάρτες κάτω από το όνομά σου.  Αν θες να αποκτήσεις πρόσβαση σε επιπλέον λογαριασμούς/κάρτες που έχεις μαζί μας θα πρέπει να καλέσεις το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών στο 8000 9999 / ή +357 22500500 αν καλείς από το εξωτερικό, για να τους προσθέσουμε. 

Τί να κάνω εάν δεν λάβω τον κωδικό επαλήθευσης με SMS και δεν μπορώ να ολοκληρώσω τη διαδικασία;

Μπορείς να ζητήσεις να σου αποστείλουμε ξανά τον κωδικό επαλήθευσης, επιλέγοντας «Επαναποστολή» στο κάτω μέρος της σελίδας με το βήμα επαλήθευσης κωδικού. Για να είναι ομαλή η διαδικασία επαλήθευσης κωδικού:

 1. Βεβαιώσου ότι ο αριθμός τηλεφώνου που επιλέγεις να λάβεις τον κωδικό είναι ο ίδιος με τον εγγεγραμμένο αριθμό τηλεφώνου που έχεις στην Ελληνική Τράπεζα
 2. Επέτρεψε να περάσει 1 λεπτό προτού ζητήσεις την επαναποστολή του κωδικού
 3. Βεβαιώσου ότι έχεις καλό σήμα στη συσκευή σου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.  

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ίδια προσωπικά στοιχεία (όνομα χρήστη και κωδικό) για το Mobile Banking που μπορώ να χρησιμοποιήσω για το Web Banking;

Ναι, τα ίδια προσωπικά στοιχεία (όνομα χρήστη και κωδικό) που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στους λογαριασμούς σας Ελληνικής Τράπεζας μέσω Mobile Banking app.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω SMS OTP ή digiPIN για μεταφορές και πληρωμές;

Όλες οι συναλλαγές σε τρίτους, πρέπει να εγκρίνονται με τη χρήση του SMS OTP ή της συσκευής digiPIN. Στις 15/04/2020, οι συσκευές digiPIN θα καταργηθούν και θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το SMS  OTP μέσω Web Banking για να είστε σε θέση να κάνετε συναλλαγές. Με την ενεργοποίηση του και αντί να χρησιμοποιείτε το digiPIN, η Ελληνική Τράπεζα θα σας στέλνει ένα SMS OTP στον εγγεγραμμένο αριθμό τηλεφώνου σας και θα σας ζητηθεί να εισάγεται αυτόν τον κωδικό στην οθόνη πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Ωστόσο, για μεταφορές χρημάτων μεταξύ ιδίων λογαριασμών ή σε προ-εγκεκριμένους δικαιούχους, δεν θα σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε το SMS OTP ή τη συσκευή digiPIN.

Είναι το Mobile Banking app ασφαλές;

Η Ελληνική Τράπεζα χειρίζεται την προστασία των προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων των πελατών της ως μέγιστη προτεραιότητα και την διασφαλίζει με την εφαρμογή κατάλληλων μηχανισμών προστασίας.


Data Encryption

Η εφαρμογή του Mobile Banking προστατεύεται από την χρήση πρωτοκόλλων τα οποία δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για την μεταφορά δεδομένων σε κρυπτογραφημένη μορφή.


Όνομα χρήστη και κωδικός

Θα πρέπει να καταχωρείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικός κάθε φορά που θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Mobile Banking app.

Σας συνιστούμε να έχετε φυλάγετε πάντα τους κωδικούς σας να μην τους αποκαλύπτετε σε κανέναν. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η “λειτουργία απομνημόνευσης του κωδικού” ή “αυτόματη συμπλήρωση” της επιλογής στη συσκευή σας είναι απενεργοποιημένη.


SMS OTP

Με το SMS OTP, παράγεται ένας μοναδικός κωδικός OTP για κάθε συναλλαγή σας, βάσει των δεδομένων της συναλλαγής σας, όπως ο λογαριασμός του δικαιούχου, το νόμισμα και το ποσό. Το SMS OTP μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά συναλλαγή.


Αυτόματο Time Out.

Παροδικό log-out ενεργοποιείται  μετά από 10 λεπτά αδράνειας για τη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας των προσωπικών και οικονομικών σας δεδομένων.


Το σύστημα κλειδώνει αυτόματα

Το σύστημα κλειδώνει αυτόματα  μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες να συνδεθείτε στο Mobile Banking app

Μπορώ να εγκαταστήσω το Mobile Banking app σε περισσότερες από μια συσκευές;

Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Mobile Banking app σε όλες τις συσκευές που είναι συμβατές.

Για πιο λόγο το "back button" δεν δουλεύει στην Android συσκευή μου;

To back button έχει απενεργοποιηθεί για την δική σας ασφάλεια, για τον λόγο αυτό η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει πλοήγηση σε καρτέλες (tab based), καθώς και ένα ενσωματωμένο “back button” όπου απαιτείτε.

Υπάρχουν έξοδα για να χρησιμοποιήσω Mobile Banking app;

Δεν υπάρχει καμία χρέωση για να “κατεβάσετε» ή να χρησιμοποιήσετε το Mobile Banking app. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις από τον παροχέα κινητής τηλεφωνίας. Ισχύουν οι υφιστάμενες τραπεζικές χρεώσεις.

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στο Mobile Banking app;

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο mobile banking app, θα πρέπει να είστε συνδρομητής στο Web Banking και να συνδεθείτε με τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα χρήστη και κωδικός), πατώντας την επιλογή «σύνδεση». Αν δεν είστε συνδρομητής στο Web Banking, μπορείτε να επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας.

Ποιοί λογαριασμοί είναι διαθέσιμοι μέσω του Mobile banking app;

Από το Mobile Banking App μπορείτε να δείτε όλους τους τρεχούμενους/ταμιευτήριου/Εμπρόθεσμους λογαριασμούς, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και δάνεια.

Τι είναι το "εξοδόμετρο";

Το Εξοδόμετρο της Ελληνικής Τράπεζας κάνει για εσάς όλους τους οικονομικούς υπολογισμούς, προσθέτοντας το διαθέσιμο υπόλοιπο σας (συμπεριλαμβάνει το διαθέσιμο υπόλοιπο και το όριο) και αφαιρεί τις επερχόμενες πληρωμές λογαριασμών, εκκρεμείς συναλλαγές και εμπρόθεσμες καταθέσεις. Έτσι, μπορείτε να έχετε – κάθε στιγμή- την ακριβή εικόνα του ποσού που μπορείτε να διαθέσετε.

Εξοδόμετρο= [Διαθέσιμο υπόλοιπο με το όριο (EUR)] – [αυτόματη μηνιαία πληρωμή κάρτας (% στο ποσό οφειλής μέσω της μόνιμης εντολής) + Μόνιμες εντολές για αποπληρωμή δανείων + Μόνιμες εντολές + Πάγιές εντολές + Εκκρεμείς πληρωμές/μεταφορές] 

Σημαντικό: 
1. Λαμβάνεται υπόψη μόνο το primary cif.
2. Το εξοδόμετρο λαμβάνει υπόψη τις αυτόματές μηνιαίες πληρωμές καρτών+ +Μόνιμες εντολές + Πάγιές εντολές + Εκκρεμείς πληρωμές/μεταφορές δυο εργάσιμες μέρες πριν την εκτέλεση του (όπως δεσμεύονται στο σύστημα RBS) εκτός από τις Μόνιμες εντολές για αποπληρωμή δανείων οι οποίες υπολογίζονται από την αρχή του μήνα.

Ποιές τραπεζικές λειτουργίες μπορώ να πραγματοποιήσω μέσω Mobile Banking app;

Με το Mobile Banking app, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς σας γρήγορα και με ασφάλεια μέσω του Mobile Banking App από την κινητή σας συσκευή. Μέσω του Mobile Banking app μπορείτε να:
• Μεταφέρεται άμεσα χρήματα μεταξύ των λογαριασμών σας ή σε πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας.
• Μεταφέρετε χρήματα σε άλλες τράπεζες στην Κύπρο ή στο Εξωτερικό
• Πληρώσετε   την πιστωτική σας κάρτα ή την P-Card σας
• Μεταφέρετε χρήματα στο δανείο σας
• Δημιουργήσετε αγαπημένες συναλλαγές  
• Στείλετε χρήματα με ασφάλεια σε υφιστάμενους δικαιούχους
• Πληρώσετε λογαριασμούς κοινής ωφελείας
• Προγραμματίσετε και να διαχειριστείτε επαναλαμβανόμενες πληρωμές
• Ενεργοποιήσετε alerts για πίστωση, υπόλοιπο και πληρωμές
• Αναζητήσετε συναλλαγές 
• Εντοπίσετε το πλησιέστερο υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας ή ΑΤΜ 
• Εντοπίσετε την πλησιέστερη ΑΤΜ της JCC 
• Δημιουργήσετε Εμπρόθεσμο λογαριασμό
• Δηλώσετε την κάρτα σας ως χαμένη ή κλεμμένη 
• Συνδεθείτε γρήγορα ενεργοποιώντας την λειτουργία "Να με θυμάσαι" 
• Αναδιατάξετε τα προϊόντα σας και να διαμορφώσετε την εικόνα του χαρτοφυλακίου σας 
• Ελέγξετε τα έσοδα και  τα έξοδα σας σε πραγματικό χρόνο
• Πάρετε γρήγορες και έξυπνες οικονομικές αποφάσεις με τη βοήθεια του «εξοδομέτρο» 
• Αποστείλετε να παραλάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα

Μπορώ να αλλάξω την ημερομηνία αξίας του εμβάσματος (Value date);

Δεν υπάρχει επιλογή να τροποποιήσετε την ημερομηνία αξίας μέσω του Mobile Banking app. Όλα τα εμβάσματα θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με την με προεπιλεγμένη ημερομηνία.

Μπορώ να στείλω Ρούβλια στη Ρωσία;

Η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή.

Μπορώ να αλλάξω τον κωδικό μου από το Mobile Banking;

Ναι, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό από το mobile banking app αφού συνδεθείτε με την υπηρεσία.

Μπορώ να δημιουργήσω αγαπημένες πληρωμές μέσω του Mobile Banking app;

Ναι, έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε αγαπημένες πληρωμές μέσω του Mobile Banking app για να πληρώσετε γρηγορότερα τρίτο πρόσωπο.

Μπορεί μια μεταφορά να ακυρωθεί ή να διορθωθεί μέσω Mobile Banking app;

Μόλις εκτελεστεί η μεταφορά, μπορείτε να στείλετε Bank Mail μέσω του mobile Banking app για να την ακυρώσετε. Μεταχρονολογημένες συναλλαγές μπορούν να ακυρωθούν.

Μπορώ να διαχειριστω τις μόνιμες εντολές και direct debits από το Mobile Banking app;

Αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη σε αυτό το στάδιο.

Τι θα συμβεί αν η μεταφορά δεν εκτελεστεί;

Θα ειδοποιηθείτε κατά την εκτέλεση της μεταφοράς ή μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση από την ιστορικότητα συναλλαγών.

Γιατί το Mobile Banking app ζητά να δώσουμε άδεια χρήσης των υπηρεσιών τοποθεσίας;

Το Mobile Banking app έχει ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό να βρίσκει το πλησιέστερο υποκατάστημα/ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας καθώς και την πλησιέστερη ΑΤΜ της JCC.

Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι αποθηκευμένα στην κινητή συσκευή μου;

Το Mobile Banking app της Ελληνικής Τράπεζας δεν αποθηκεύει τα στοιχεία του λογαριασμού σας στην κινητή συσκευή.

Τι θα συμβεί αν η κινητή συσκευή μου χαθεί ή κλαπεί;

Θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε το κουμπί αποσύνδεση κα να κλείσετε την εφαρμογή. Ακόμα και αν δεν αποσυνδεθείτε, για την ασφάλεια σας η σύνδεση σας με το Mobile Banking app θα λήξει μετά από 10 λεπτά αδράνειας.  Οποιοσδήποτε  χρησιμοποιεί την κινητή σας συσκευή θα πρέπει να καταχωρήσει το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας, για να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες του λογαριασμού σας. 
Αν η συσκευή κλαπεί, κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας, χωρίς να γνωρίζει το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας.

Σας προτείνουμε να μην αποθηκεύσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό, σε κάποια άλλη εφαρμογή της συσκευή σας, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι είναι αδύνατο κάποιος να έχει πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες.

Θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσετε με τον παροχέα της κινητής σας συσκευής για να την απενεργοποιήσετε και να διαγράψετέ όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα σχετικά με τη συσκευή αυτή.

Μπορώ να επικοινωνήσω με την τράπεζα από το Mobile Banking app;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τράπεζα μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των κοινωνικών δικτύων (facebook και twitter)

Ξέχασα ή κλείδωσα τον κωδικό μου, τι πρέπει να κάνω;

Αν έχεις ξεχάσει ή κλειδώσει τον κωδικό πρόσβασής σου, μπορείς να τον επαναφέρετε στο διαδίκτυο κάνοντας κλικ στο "Ξεχάσατε τον κωδικό σας" που βρίσκεται στην οθόνη σύνδεσης του Web banking. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστείς το όνομα χρήστη, τη ταυτότητα ή το διαβατήριό σου και πρόσβαση σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έναν αριθμό τηλεφώνου που έχει καταχωρηθεί στην τράπεζα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το Digipin αν έχεις.

Εάν χρειαστείς βοήθεια, απλώς επικοινώνησε με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών στο 8000 9999 ή στο +35722500500 (από το εξωτερικό) .

Τι θα συμβεί αν απενεργοπιήσω τη χρεωστική ή πιστωτική μου κάρτα;

Εάν απενεργοποιήσεις προσωρινά την κάρτα σου, κανείς (ούτε και εσύ ) θα μπορεί να την χρησιμοποιήσει για οποιεσδήποτε συναλλαγές. Μπορείς να την ενεργοποιήσεις ξανά όποτε θέλεις. Αν θέλεις να απενεργοποιήσεις μόνιμα την κάρτα επειδή την έχασες η έχει κλαπεί, κάνε κλικ στην επιλογή «Δήλωση για απώλεια η κλοπή».

Ξέχασα το όνομα χρήστη μου τι πρέπει να κάνω;

Αν ξεχάσετε το όνομα χρήστη σας, μην ανησυχείτε - απλώς επικοινωνήστε με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών στο 8000 9999 ή στο +35722500500 (από το εξωτερικό) και θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

Μπορώ να συνδεθώ χρησιμοποιώντας βιομετρικά;

Ναι μπορείς, ακολουθήσε τα παρακάτω βήματα για να το ενεργοποιήσεις:

 1. Συνδέσου με το όνομα χρήστη και τον κωδικό
 2. Όρισε τη συσκευή ως αξιόπιστη αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
 3. Πάτησε «Περισσότερα»
 4. Πάτησε «Ρυθμίσεις»
 5. Πάτησε «Σύνδεση μέσω βιομετρικών»
 6. Πάτησε «Ενεργοποίηση βιομετρικών κατά τη σύνδεση»
 7. Το Hellenic Bank Mobile App θα σου ζητήσει το δακτυλικό αποτύπωμά σου ή να κοιτάξεις την κάμερα για να πραγματοποιήσεις έλεγχο ταυτότητας με το πρόσωπό σου (θα σου εμφανιστεί η προεπιλεγμένη μέθοδος πιστοποίησης) για να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία.

Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη βιομετρική σύνδεση στην εφαρμογή, τι πρέπει να κάνω;

Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις τον βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας στη συσκευή σου και, στη συνέχεια, να ορίσεις τη συσκευή ως «Αξιόπιστη» χρησιμοποιώντας το SMS OTP κατά τη σύνδεση για να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο βιομετρικών.

Ποιος τύπος βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας είναι διαθέσιμος;

Μπορείς να συνδεθείς χρησιμοποιώντας το Touch ID / Face ID / Fingerprint από συμβατές συσκευές iPhone και Android, ως εναλλακτική επιλογή στον κωδικό πρόσβασής σου.

Ποιες εκδόσεις λειτουργικού για κινητές συσκευές υποστηρίζονται από την εφαρμογή;

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android 6 και άνω και iOS 10.0 και άνω